• A Veterán fórum cikkei RSS Feed

  by Megjelent: 2013 márc. 31 15:36
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/15135-2661346.jpg

  TRIUMPH SPITFIRE

  A Triumph márkanév sokunknak azonnal a coventry-i cég motorkerékpárjait juttatja eszünkbe, a hétköznapi emberek nem is nagyon tudják már, hogy sikeres négykerekűek is viselték ezt a patinás nevet.

  ...
  by
  Megjelent: 2012 szept. 23 00:09
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/10195-09_643.jpg

  Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren, egészen pontosan a La Manche csatornán is túl, élt egy angol ...
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/2960-am.jpg

  Annak idején – 2004-ben - az egyik TV csatorna és a Veszprém megyei napilap is hírt adott a vállalkozásról, de a veterános szaksajtó figyelmét elkerülte, hogy egy bátor ember úgy gondolta – s ehhez az anyagi feltételeket is megteremtette – meg kellene látogatni a Togliattiban lévő autógyárat, méghozzá azzal a Zsigulival, amelyet százezredikként küldtek hazánkba. Az autó történetének felgöngyölítéséhez átlapoztam a korabeli Autó motor újságokat is.

  ...
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/2083-ural-m61.jpg

  Az alábbi írás tíz éve készült, egy barátom akkori gondolatai a motorjáról. Nagyjából ebben a hangulatban kezdtük el az ural.hu-t. Megkértem, engedje meg, hogy változtatás nélkül közölhessem a Veterán fórumon is - hiszen talán az a legkevésbé érdekes, hogy egy Uralról szól...

  ...
  by
  TZ
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/253-kep01.jpg

  Így kezdődött az egész. Közel tíz évvel ezelőtti gondolataimat olvashatjátok az alábbiakban.


  A motorom történetét csak egy kicsivel kell előbb kezdenem, mint ahol Balázs abbahagyta az övét. Míg ő ...
  by
  TZ
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/250-kep4.jpg


  A motor végül összeállt és 2002 márciusában átment a műszaki vizsgán. Soha nem érzett boldogság járt át, bár korántsem volt tökéletes az állapota. Tulajdonképpen ekkor kezdtem el ténylegesen megtanulni motort vezetni, ami nem is volt olyan könnyű afféle nehezítések mellett, mint például az amúgy is kontakthibás kapcsolóból váratlanul kiugró gyújtáskulcs, vagy a mára már számomra természetes harmadik sebesség teljes hiánya.
  ...
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/496-gaz.jpg

  Szirmai Gábor kalandos élete során megjárta Afrika és Ázsia több országát négy, illetve két keréken. Kalandjaiból, tapasztalataiból több cikk és könyv is született, a nyomtatott sajtóban és interneten is publikált. Most készülő könyvéből – a szerző hozzájárulásával – egy olyan fejezetet idézünk, amelyben egy GAZ a főszereplő.
  ...
  1. Kategória:
  2. Archív cikkek
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/519-c1-15-.jpg

  Az M-72 motorkerékpár alkatrészeinél és szerkezeteinél a versenyre való előkészítéssel kapcsolatban a következő átalakításokat eszközli.
  ...
  1. Kategória:
  2. Archív cikkek
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/206-izs-56.jpg

  Valljuk be őszintén: mindannyian nagyon keveset tudunk a szovjet motorkerékpárokról. A legtöbb hazai motoros annyit tudott eddig, hogy létezett egy 250 kcm-es kétütemű, az IZS. Most újabban, a tavaszi import alkalmával megismerték a sokan a 125 kcm-es K-55 modellt. Egyesek hallottak még egy nagy, kéthengeres boxermotorról is, amelyből néhány példány fut a magyar utakon.
  ...
  1. Kategória:
  2. Archív cikkek
  https://veteran.forum.hu/attachments/cms/205-wartburg_33.jpg

  Sok olyan emberrel találkoztunk az elmúlt napokban akik éppen most lettek gazdái egy új vagy akár egy használt Wartburg kocsinak.
  Természetesen mindenkitől érdeklődnek, mit tud, mit hallott erről a típusról - vajon jól vásároltak-e.
  Különösen azokat foglalkoztatják efajta gondolatok, akik egy használt Wartburg mellett kötöttek ki. Úgy gondoljuk, jó tájékoztató számukra az a beszélgetés, amelyet Kalotai Lászlóval, az egyik autójavító üzem főmérnökével - Wartburg tulajdonossal - folytattunk.
  ...

  Oldal: 2 / 3 ElsőElső 1 2 3 UtolsóUtolsó
 • Új fórum témák

  CZsolti

  CZ 472 fesszabályzó

  Téma szerzője: CZsolti

  Mindenféle fesszabályozóról találtam már témát. Érdekes, hogy ez a 6V-os kétoszlopos eddig kimaradt.

  Az apropó, ami miatt új

  Utolsó hozzászólás: zahi Tegnap, 22:14 Menj az utolsó hozzászóláshoz