Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Minden ami lada.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Minden ami lada.

    Imported Group Gallery - Minden ami lada.

    #2
    Sziasztok!
    Mivel eddig inkább csak motorokkal foglalkoztam,nem is tudtam hogy van LADA-s csoport!
    KÉSZ!!!!!!!MEGTÖRTÉNT!!!!!MEGSZEREZTEM!!!!Hosszú-hosszú idő után újra Lada tulajdonos lettem!1990-s2105-s benzin-gáz üzemű minden vizsgával és engedélyel+vonóhoroggal felszerelt pompás kis autóm lett!Vannak hibái és néhol enyhén már rügyezget rajta a rozsda DE egésszen tűrhető állapotban van.Persze ez nálam nem szempont mert mihelyst jobb idő lessz szétszedem és darabonként felújjítva összerakom!Reményeim szerint a Veterán Fórum találkozón már nem fogok vele elbújni előletek(mint azt a vacak motorjaimmal tettem!):
    Rögtön egy kérdéssel kezdenék:Gáz üzemnél eléggé óvatosan kell bánni a gázpedállal mert különben elkezd rángatni.Szerény és abszolút laikus véleményem szerint keveset kap!De várom nagybecsű véleményeitek és tapasztalataitokat melyet szívesen hasznosítanák!Képet most nem tudok felrakni mert ez a nyomoronc számítógép nem ismeri fel a kamerámat!De ígérem hogy rövidesen lesz kép is!
    Üdv:apacsavo.
    sepy, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      :Gáz üzemnél eléggé óvatosan kell bánni a gázpedállal mert különben elkezd rángatni.
      Szerintem ne szórakozz a gázzal mert ha jól elállitgatod mondjuk fülre jól pörög lehet leköpi neked a kipufogósort.Egyébként a gáz egy kicsit bibis mert a tartály időhöz van kötve külön vizsgával annak nézz utána mielőtt beleugrassz nagyobb javításokba,a gáz kikötése is külön engedéllyel történhet,nézz utána ma mi a módi.
      A lényeg:sok boldog Ladás kilométert kívánok neked!
      sepy, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

      Komment


        #4
        Mint ígértem,néhány kép!Lesz munka rajta hogy méltón viselhesse veterán mivoltát!Köszönöm Mátéapu értő hozzászólását!Bárkitől szívesen veszem a tanácsokat mivel eléggé laikus vagyok e téren!
        sepy, zahi és 3 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          Gyulám csak nem autóval akarsz jönni a talira? Küllemileg nem sok munkád lesz bár Téged ismerve?. Jó gáz szerelő ritka mint a fehér holló de kezd egy szűrő cserével. Amikor kisüt a nap pakold ki a belsejét száradjon ki azután beszéljünk, hogy mit látsz. Ami gond szokott lenni a taposó kereszt gerendája az emelő bakkal. A ritka alsó mosás miatt megeszi az oxid! Nem látom rendesen de úgy tűnik küszöbölték, lemaradt a a gumi csík. Még az első tornyok szoktak gondot okozni de azok is javíthatók. Ő azért a fiatalabbak közül való. Jó időben egy gőzös alsó mosás sok mindent elárul. Javaslom ha nincs benne az elejébe műa. védődob a későbbiekben jót tenne egy valós alváz védő után/ nem bitumen alapú!/

          Komment

          Minden ami lada.

          Csoport leírása

          Azt szeretném megtudni milyen számmal vagyunk itt a Veteránon ladások.
          Sokan nem tudják milyen Lada tulajdonosnak lenni,csak azt hiszik nem telik másra szerintem ez nem érzés hanem élet. Ha más is így gondolja vagy csak szereti a Ladákat azokat szívesen várom a clubba .
          Csoport típusa: Nyitott
          Témakörök: 3
          Comments: 16

          A csoport tagjai: (11)

          Latest Group Topics

          Collapse

          Nincs a kritériumoknak megfelelő eredmény.

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X