[h=1]Kedves Tagjaink, Veterán-, Nosztalgia-, és Hobbijárműves Társaink![/h] "Az eddig megszokott Szilveszteri Találkozó - másik nevén Népautós Szilveszter – korábbi helyszínén a Közlekedési Múzeum építési munkálatai miatt már nem gyülekezhetünk. Ezért új helyet kerestünk és találtunk: a Pólus Center külső, Homasita felőli parkolóját.
Időpont: 2016. december 31. (szombat) 10:00
Cím:
Pólus Center külső parkoló, a Homasita felől
(goo.gl/AgZWYI)
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
GPS: 47.552475, 19.143916

http://www.polus.hu/hu/
Kötött program nincs, viszont az órákig tartó beszélgetés, eszmecsere, jó hangulat garantált. Alkatrész csere-bere, adás-vétel nem kereskedelmi mennyiségben megengedett.
Ha az autók között járkálva már átfagytunk és megéheztünk, az üzletközpontban van étkezési, bevásárlási és szórakozási lehetőség is.
Szervezett felvonulás nem lesz, de önkéntes alapon, kis csoportokban el lehet indulni a Hősök tere és az Andrássy út felé az M3-as bevezetőn, amely ezen a szakaszon ingyenes.
A találkozó hivatalosan 14 óráig tart. Szeretettel várunk mindenkit.
Az alábbi facebook eseményen megtaláltok minden részletes és friss információt:

https://www.facebook.com/events/1285285381545981/"

A szervezők
[h=1]Ezúton szeretnénk kívánni mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt, Sikeres autós élményekben gazdag Új Esztendőt, valamint száraz, fűtött garázst, sómentes, széles utat, és benzinkutat!inner_pict.php.jpeg[/h]


További érdekes témák: