Igaz nem jármű alkatrész, de szerintem ide illik.Ezt a plakettet 2 napja kaptam az egyik munkatársamtól, hogy a szerszámos ládájában találta, és ő nem tart rá igényt...Valaki látott már ilyet? 1981 augusztus 20-21-22 a dátum. Valaki tudja hogy volt -e valami apropója az adományozásnak, vagy minden Sirokon megjelent kapott akkor ehhez hasonlót?(én a CAT. A- feliratból következtetve valami díjnak gondolom, vagy annak egy részének)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia alu plakett - Sirok, 1981 augusztus 20-21-22
Collapse
X
-
Hello
azt nem tudom, hogy milyen céllal készítették az alu plakettet, csak azt tudom, hogy a Pannonia Nemzetközi Motorostalálkozó egy hivatalos, államilag is támogatott túramotoros találkozó volt a '80-as években. Minden évben másik városban rendezték és ez egy színvonalas összejövetel volt az európai túramotorosoknak. Jött-ment csöves magyar motorosokat csak akkor engedtek be, ha szimpatikusak voltak a rendezőknek. Rosszarcú, koszos rockereket elhajtottak. Nekem is van emléklapom '83-ból és asszem '85-ből. Az egyik Agárdon volt, éppen abban a kempingben, ahol jelenleg is tartjuk az Old Motors TT.-ket.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment