Van e az oldalkocsi kerék beállításának valami szabálya ? Itt legfőképpen a kerékösszetartásra gondolok. Az Izsnél nincs korrigálási lehetőség mint a Dunánál, ezért már a felfogatás kialakításánál pozicionálni kell.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IZS oldalkocsi
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 28, 22:20."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMagyar oldalkocsi készítőtmir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa valakinek tudomása volna „kacsafarkas” eladó oldalkocsi sárvédőről, kérem szóljon
...elfelejtettem csatolni a hozza tartozo linket: IZS 49 oldaldlkocsi Sürgős! Kecskemét ”¢ apród.hu:
Komment
-
littleszpett eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. gondoltam szolok,
Ha jobban megnézed az alváz használhatatlan. Legalább két helyen drasztikusan meg van rogyva, a lengéscsillapítása meg lett szüntetve, ( le van hegesztve ) . Én is gondoltam rá hogy megkérdezem a sárvédőt, de az sem tűnik 100 % -nak a fénykép alapján.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz sem tűnik 100 % -nak a fényképkorompaiistvan és mir-mur kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor negyvenet kínáltam érte, mire az a válasz jött, hogy „elfér, nem kenyérre kell”.
Komment
Komment