Helló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!
További érdekes témák:
Az alábbi beszélgetés „Duna oldalkocsi sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek!” témáról szól, ami a Veterán autós, motoros boltok fórumban szerepel Szakemberek, műhelyek, üzletek kategóriában; Helló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI! További ... ülés, duna, gumi, oldalkocsi
Helló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!
További érdekes témák:
Megtaláltam!Valakit érdekel Bug Parts Kft.
Hello, engem is érdekelne ez a gumitömítés az sárvédő és a csónak közé, csak nem jeleníti meg nekem, él még ez a cím?
Szia P20-as!
Mikor én rendeltem tőlük, egy VW Bogárra való mennyiséget küldtek, mert így árulják, nem méterre! Ez közel 10 méter, ebből kb.1 métert használtam fel az oldalkocsimhoz. Én úgy gondoltam akkor, hogy egy kicsit feldobom a kinézetet és az ülés meg a kárpit színével megegyező színű tömítést rakok! Ez a piros lett és nem bántam meg, mert jól néz ki! (szerintem)
Ha Neked megfelel, küldök egy 2 méternyit belőle, aztán megpróbálod!
Üdv
Tisztelt ApaE!Ha mégsem találnál, keress meg privátban, nekem van új is meg jó állapotú használt.
És nekem miért nem ajánlottad fel, hagytál volna tömítés nélkül meghalni!
Az én pénzem nem elég jó?
Meg vagyok sértődve, sőt a regisztrációm felfüggesztésén gondolkozom!
„Másképp lát, aki motorkerékpáron vakációzik. Az autó kirekeszt a világból, nem is eszmélhetsz, hogy képernyő előtt ülsz megint. Tehetetlen szemlélője vagy a jelenségek vonulásának. A motorkerékpárnak nincs képernyője. Kapcsolatba kerülsz mindennel. Nem is nézed már, annyira részese vagy, és a jelenlét érzése lenyűgöz.” - Robert M. Pirsig: A Zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete
Hello -t5-!
Az úgy nem is lenne rossz csak én fekete színben szeretném nekem az jobban tetszik, de azért kösz hogy felajánlottad. Megnézem akkor ezt az oldalt úgy látszik akkor nálam van a hiba.
ApaE amúgy írtam neked tegnap este e-mailt freemailesedre megkaptad? más kérdések ügyében.
Hát igen, úgy volt, ahogy TZ írta, mire én olvastam a kérdésedet, már túl is voltál a dolgon, ezért úgy láttam, fölösleges rámozogni a válaszra.
Szóval ne függesztess fel semmit!
Namármost ha pirosat sikerült szerezned, az viszont engem érdekelne, mert nekem meg van egy tiszta piros oldalkocsim, amire nagyon jól jönne, mert a feketével elég bután néz ki, nekem meg eszembe sem jutott, hogy létezhet piros is.
Szia,
Igen, az előbb olvastam, utána kell nekem is nézni, mert olyan adattáblát eredeti oldalkocsin még nem láttam, csak mostanában felújítotton.
(Nyugodtan tedd be ide is az ilyen kérdéseket, hasznos lehet másoknak is, illetve jöhet rá mástól is válasz - több szem többet lát)
Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)