Helló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Duna oldalkocsi sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek!
Collapse
X
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHelló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
-
ApaE
-
P20-as eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHello, engem is érdekelne ez a gumitömítés az sárvédő és a csónak közé, csak nem jeleníti meg nekem, él még ez a cím?
Mikor én rendeltem tőlük, egy VW Bogárra való mennyiséget küldtek, mert így árulják, nem méterre! Ez közel 10 méter, ebből kb.1 métert használtam fel az oldalkocsimhoz. Én úgy gondoltam akkor, hogy egy kicsit feldobom a "kinézetet" és az ülés meg a kárpit színével megegyező színű tömítést rakok! Ez a piros lett és nem bántam meg, mert jól néz ki!(szerintem)
Ha Neked megfelel, küldök egy 2 méternyit belőle, aztán megpróbálod!
Üdv
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHelló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!Ha mégsem találnál, keress meg privátban, nekem van új is meg jó állapotú használt.
És nekem miért nem ajánlottad fel, hagytál volna tömítés nélkül meghalni!
Az én pénzem nem elég jó?
Meg vagyok sértődve, sőt a regisztrációm felfüggesztésén gondolkozom!és TZ kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs nekem miért nem ajánlottad fel, hagytál volna tömítés nélkül meghalni!
Meg vagyok sértődve, sőt a regisztrációm felfüggesztésén gondolkozom!
- 1 like
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát igen, ApaE! Visszaolvasva látható, hogy lett volna bőven 124 perced válaszolni!
Ezt "benézted", mert az én tömítéskeresésem május 06-án volt!
Úgyhogy ne is vigasztalj!
Bocs most nézem, hogy mire értetted a 124 percet! Annyi idő alatt találtam is!
Ok. Én "néztem be"!Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 nov. 18, 10:36.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
P20-as eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHello -t5-!
Az úgy nem is lenne rossz csak én fekete színben szeretném nekem az jobban tetszik
Írd be a keresőbe:bugparts.hu , de ApaE ad Neked újat, használtat, "mindent ami szem-szájnak ingere"
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát igen, úgy volt, ahogy TZ írta, mire én olvastam a kérdésedet, már túl is voltál a dolgon, ezért úgy láttam, fölösleges rámozogni a válaszra.
Szóval ne függesztess fel semmit !
Namármost ha pirosat sikerült szerezned, az viszont engem érdekelne..........
Kérlek írd meg privátban, hova küldjem!
Üdvlecsó és kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
ApaE
Komment