Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Duna oldalkocsi sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Duna oldalkocsi sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek!

Helló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Helló! Duna Ok. sárvédő és a csónak közé illeszkedő gumi profilt keresek! Segítsen VALAKI!
    Megtaláltam!Valakit érdekel Bug Parts Kft.

Komment

Hello, engem is érdekelne ez a gumitömítés az sárvédő és a csónak közé, csak nem jeleníti meg nekem, él még ez a cím?

Komment

Attached Files

Komment

P20-as eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Hello, engem is érdekelne ez a gumitömítés az sárvédő és a csónak közé, csak nem jeleníti meg nekem, él még ez a cím?
          Szia P20-as!

Mikor én rendeltem tőlük, egy VW Bogárra való mennyiséget küldtek, mert így árulják, nem méterre! Ez közel 10 méter, ebből kb.1 métert használtam fel az oldalkocsimhoz. Én úgy gondoltam akkor, hogy egy kicsit feldobom a "kinézetet" és az ülés meg a kárpit színével megegyező színű tömítést rakok! Ez a piros lett és nem bántam meg, mert jól néz ki!(szerintem)
          Ha Neked megfelel, küldök egy 2 méternyit belőle, aztán megpróbálod!
          Üdv

Ha mégsem találnál, keress meg privátban, nekem van új is meg jó állapotú használt.
          Tisztelt ApaE!

És nekem miért nem ajánlottad fel, hagytál volna tömítés nélkül meghalni!
          Az én pénzem nem elég jó?
          Meg vagyok sértődve, sőt a regisztrációm felfüggesztésén gondolkozom!
          és TZ kedvelte ezt.

Komment

És nekem miért nem ajánlottad fel, hagytál volna tömítés nélkül meghalni!
            Hát igen, ApaE! Visszaolvasva látható, hogy lett volna bőven 124 perced válaszolni!

Meg vagyok sértődve, sőt a regisztrációm felfüggesztésén gondolkozom!
            És hogyan szeretnéd? Csak átmenetileg figyelmeztetésképpen?
            kedvelte ezt.
            Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Hát igen, ApaE! Visszaolvasva látható, hogy lett volna bőven 124 perced válaszolni!
              Zoli!

Ezt "benézted", mert az én tömítéskeresésem május 06-án volt!

Úgyhogy ne is vigasztalj!

Bocs most nézem, hogy mire értetted a 124 percet! Annyi idő alatt találtam is!
              Ok. Én "néztem be"!
              Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 nov. 18, 10:36.

Komment

Hello -t5-!
                Az úgy nem is lenne rossz csak én fekete színben szeretném nekem az jobban tetszik, de azért kösz hogy felajánlottad. Megnézem akkor ezt az oldalt úgy látszik akkor nálam van a hiba.

ApaE amúgy írtam neked tegnap este e-mailt freemailesedre megkaptad? más kérdések ügyében.

Komment

-t5- kedvelte ezt.

Komment

P20-as eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Hello -t5-!
                    Az úgy nem is lenne rossz csak én fekete színben szeretném nekem az jobban tetszik
                    Rendben van!
                    Írd be a keresőbe:bugparts.hu , de ApaE ad Neked újat, használtat, "mindent ami szem-szájnak ingere"

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Hát igen, úgy volt, ahogy TZ írta, mire én olvastam a kérdésedet, már túl is voltál a dolgon, ezért úgy láttam, fölösleges rámozogni a válaszra.

Szóval ne függesztess fel semmit !

Namármost ha pirosat sikerült szerezned, az viszont engem érdekelne..........
                    Ha elfogadod tőlem karácsonyi ajándékként, akkor meg tudok 'bocsátani' !
                    Kérlek írd meg privátban, hova küldjem!
                    Üdv
                    lecsó és kedvelte ezt.

Komment

Komment

hello. ha keresel még gumi kédert akkor tudok segíteni benne.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X