Warning: Use of undefined constant rank - assumed 'rank' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 98 Warning: Use of undefined constant joindate - assumed 'joindate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 103 Warning: Use of undefined constant posts - assumed 'posts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 104 Riga Delta és Simson Suhl - Veterán fórum

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Riga Delta és Simson Suhl

Collapse
This topic is closed.
X
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Riga Delta és Simson Suhl

  Üdv kedves mindenkinek! És áve cézár!
  A minap, úgy tegnapelőtt szerényen gyarapodó veterán parkom két motorral bővült. begördült hozzám Deltácska 411, a rigai és Suhlika 343 a dájcs.
  Szemtelenül olcsón vettem, bár némi hiányosságuk van.
  Suhlikának a sebességváltó kar a kormányon és a hozzátartozó maroklat van eltörve, na ezt pótolni kell.
  Deltácskának is a sebességváltó lábkarja törött, de az állítólag avizással orvosolható.
  Deltácaskát sikerült beindítanom, nagyon szépen jár.
  Olyan jó végig nézni a motorokon, majd kéne tán valami fotográfia, mikor égi konstellációba áll itt a földön Motorka 117 a nagy bölcs gép, Szúnyogpecsenye Predátor Indikátor, a kis mit ugrálsz, na meg az új jövevények Deltácska 411 Kudlik Juli nélkül és Suhlika 343 a dagonyázó.
  A hiányosságok pótlására kérnék egy kis segítséget, ha van valakinek a Shulhoz nélkülözhető kormányváltója a felkínált árban átvenném. A deltához is jó lenne egy gépkönyv, meg ilyesmi.
  Tehát majd nemsokára fotóval jövök.
  Köszönet majd a segítőknek!
  Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2017 jún. 19, 08:30.
Working...
X