Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Google térkép megjelenítése a hozzászólásokban

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Google térkép megjelenítése a hozzászólásokban

Ha egy esemény helyszínét, vagy egy üzlet pontos címét szeretnétek térkép segítségével is megmutatni a többieknek, akkor ezt mostantól nagyon könnyen megtehetitek. A részletes szerkesztő képernyőn (dupla kattintás a válasz és hozzászól gombokon) mostantól található egy térkép piktogram:

Erre kattintva a szövegbe kerül egy "MAP" nyitó és záró kód, melyek közé egy címet kell írnotok. Ennyire egyszerű.

Tehát, ha azt szeretném megmutatni, hogy hol találjátok a Közlekedési Múzeumot, akkor ezt írom be:

Kód:
    [MAP]Budapest, Városligeti körút 11[/MAP]
    És Ti ezt látjátok:

[MAP]Budapest, Városligeti körút 11[/MAP]
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez nagyon jó !
        Hány újonnan jövő kérdezi pl., hogy hol is szokott lenni ez vagy az a börze - mostantól csak klikk a térképre.
        Köszönjük!
        Nekem is tetszik!

Ha eszetekbe jut még ilyen "kényelmi" funkció szóljatok, hátha össze tudom hozni.

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Egy kérdés: azt a paramétert honnan veszi fel, hogy a gugli térképet mutasson, vagy műholdképet - az adott látogató saját gépéről (korábbi kukikból), vagy a motorban ez már be van állítva?
        Átalakítottam "sima" térképre. Ez gyorsabban betöltődik, mobil barátabb, a műhold kép pedig egy kattintásra bekapcsolható.
        Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2010 dec. 08, 00:37. Oka: "sima" térkép...
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X