TZ. köszönöm a videó ( FIAT Balilla ) beillesztését, nem vagyok egy számítógépzseni.Kérdésem, azért lenne: Fabbrica Italiana Automobili a Torino a cég hivatalos elnevezése. Ennek röviditése a FIAT mozaikszó, tehát elvileg nagybetűkkel kellene írni. Vagy én tudom rosszul? Másik dolog a hirdetési részen választani lehet, hogy az adott gépjármű milyen dokumentumokkal rendelkezik. Nekem van egy járművem , aminek egy hivatalos rendőrségi igazolása van, hogy a gépjármű forgalmi engedélyét bevonták és ezt az igazolást adták ki helyette ( 1972-es évben volt, vagy tíz hónapig ilyen, utána megint visszaállt a szokásos verzió, hogy a forgalmiba vezették be a forgalomból való kivonást.) Javasolnék egy " hivatalos irattal " rendelkező gépjármű, vagy valami hasonló rublikát is. Veterános üdvözlettel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kategória, vagy márka bővítés
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Köszönöm az észrevételeket! Javítottam a FIAT-ot és kibővítettem a "hivatalos irattal" lehetőséggel az okmányok tulajdonságot.
A YouTube videót egyébként roppant egyszerű beilleszteni: a YouTube oldalán, ha videót látjuk, akkor a böngészőből ki kell másolni a címet és azt egy az egyben be kell rakni a bal alsó ilyen elnevezésű mezőbe. De általában, ha olyan találékony utalást látok, mint ennél a hirdetésnél, akkor magam kijavítom.
-
Szia TZ!
Esetleg nem lehetne az Egyéb rovatba, ha más helye nincs egy Márkatárs kategóriát létrehozni? Régebben láttam, hogy Zündapp DBK 200 márkatárs keresésére is irányultak próbálkozások... nem csak az én ügyem ez.
Más gépjármű-kategóriák hirdetésénél is fel tudnád ezt a hivatali papírral (kekkh, nyilvántartó, okmányiroda nemtommi) lehetőséget tüntetni, pl.: szóló motornál, ha már kocsinál ott van. Sokaknak mindenféle jegyzőtől meg innen-onnan szerzett papírjaik, vannak, így hátha a vevők és az eladóknak is jól jöhet ez az opció.
ÜdvMinsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
- 1 like
Komment
-
stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg nem lehetne az Egyéb rovatba, ha más helye nincs egy Márkatárs kategóriát létrehozni? Régebben láttam, hogy Zündapp DBK 200 márkatárs keresésére is irányultak próbálkozások... nem csak az én ügyem ez.
Más gépjármű-kategóriák hirdetésénél is fel tudnád ezt a hivatali papírral (kekkh, nyilvántartó, okmányiroda nemtommi) lehetőséget tüntetni, pl.: szóló motornál, ha már kocsinál ott van. Sokaknak mindenféle jegyzőtől meg innen-onnan szerzett papírjaik, vannak, így hátha a vevők és az eladóknak is jól jöhet ez az opció.
Komment
-
Szia!
Köszi! A baj az, hogy fórumokon egy idő után sztem elkallódik az információ, ha az adott témához irreleváns post-ok, off-ok (csak, hogy idegesítőt is írjak) jelennek meg, amik megszoktak időnként sajna. Ilyenkor már senki se fog törődni a márkatárs kereséssel és elkallódik a dolog idővel. Lehet rosszul látom a helyzetet, de azért van abban vmi amit írok...Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment
-
stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi! A baj az, hogy fórumokon egy idő után sztem elkallódik az információ, ha az adott témához irreleváns post-ok, off-ok (csak, hogy idegesítőt is írjak) jelennek meg, amik megszoktak időnként sajna. Ilyenkor már senki se fog törődni a márkatárs kereséssel és elkallódik a dolog idővel. Lehet rosszul látom a helyzetet, de azért van abban vmi amit írok...
De megvédem a véleményem: ugyanis a kéthetente lejáró apróhirdetés még kevésbé alkalmas erre. Hiszen, nem az a kérdés, hogy hol szeretnél hirdetni, hanem az, hogy hol van nagyobb esély arra, hogy rádtalálnak. A Zündappos hirdetést most pl. nem találtam meg... és mi van, ha én arra vagyok kíváncsi, hogy kerestek-e már valahol engem?
A márkatárs kereső fórum örökre ott marad a címlapon, ha lesz benne 40 téma egy-egy márkával a címében (de jó is lenne), akkor is max egy lapozással megtálálod a már megnyitott DKW, vagy Zündapp toborzó topikot. Rendet fogok tartani benne ígérem, talán az lesz a legkönyebben moderálható része a fórumnak.
De úgy is könnyen megtalálod, ha rákeresel, hogy Zündapp.
Ja, még valami! Attól tekints el egy pillanatra, hogy jelenleg nem ez a leglátogatottabb veterános fórum. Ez csak egy pillanatnyi állapot.
Komment
Komment