Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán eseménynaptár a fórumon

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Veterán eseménynaptár a fórumon

    Figyelmetekbe szeretném ajánlani a felső menüsorból elérhető naptárt. Kétféleképpen javaslom a használatát, egyrészt rendszeresen ellenőrizzétek, hogy van-e olyan esemény feltüntetve, ami érdekel benneteket. Ha ilyet találtok, akkor örüljetek és vegyetek részt rajta! Másrészt, ha nem láttok feltüntetve olyan eseményt, amiről tudomásotok van és szerintetek a többieket is érdekelheti, néhány kattintással rögzítsétek, legyetek szívesek!

    Én magam csak olyan eseményt fogok rögzíteni, ami közvetlenül érintenek (pl.: MUDIK sörözés), abból a pedagógia megfontolásból, hogy ne kényelmesedjetek el! A Veterán fórum ugyanis egy közösségi oldal, nem egy havonta megjelenő offline magazin, melynek csak passzív befogadói lehettek. Itt egyszerre olvasó és szerkesztő minden résztvevő, ezt sose felejtsétek!

    Ügyesebbek megpróbálkozhatnak periodikusán ismétlődő események rögzítésével is. Azon klubok, melyek rendszeresen ugyanaznap tartják az összejöveteleket, öt perc kattogtatással elintézhetik a következő pár évre a naptárbejegyzést.

    Feledékenyebbek kérhetnek emlékeztetőt is az eseményekről, ebben az esetben például küldhet az oldal előző nap egy emailt, így többet senki nem hivatkozhat arra, hogy elfelejtette az időpontot...

    Természetesen forduljatok hozzám, ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, vagy ha a többiekkel is megosztandó észrevételetek lenne, akkor azt ebbe a témába nyugodtan leírhatjátok.
    barna, soveny és TZ kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X