Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lezárt téma?

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Lezárt téma?

    Az miért jó, ha lezárásra kerül egy téma?

    Gondoltam rávilégítok egy leírt tévedésre a
    Pannónia blokk azonosítása

    témában, de mivel lezárt téma, így valószínűleg mindenki tényként kell hogy elfogadja az ott leírtakat. Akár valós tények, akár nem...
    kvaga, Duke és Che kedvelte ezt.

    #2
    Szia Nagyfékdobos!

    Amiatt szoktuk lezárni ezeket, mivel így könnyebben lehet (majd) megtalálni a megválaszolatlan kérdéseket. De teljesen igazad van a felvetéssel, vannak témák ahol nem lehet egyértelmű, mikor tárgyalták ki. Igyekszünk valami jó megoldást kitalálni erre, de addig is újra kinyitottam a témát!

    Üdv! Benedek
    TZ és nagyfékdobos kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Írtam egy kis használati utasítást, talán nem fejtettem ki elégé a lényeget: http://veteran.forum.hu/alkatresz-az...-forumhoz-162/

      Hajlamos vagyok inkább pillanatnyi kényelmetlenségeket választani, ha abban bízok, hogy ezzel hosszabb távon értékesebb dolgok születhetnek. Az alkatrész azonosító fórum speciálisabb mint a többi, egyelőre csak itt használjuk a „téma lezárás” funkciót. A következő előnyökkel jár mindez:
      • A lezárt téma címe előtt egy lakat látható, így vizuálisan is azonnal szembetűnik, hogy melyik témában van megválaszolatlan kérdés. Ahol nincs lakat, ott még reménykedve várja a kérdező egy hozzáértőbb segítségét. Nagyon fontos ezt látni!
      • A megválaszolt témákban csak idő kérdése, hogy előbb utóbb valaki ne tegyen fel további kérdést. Ez teljesen normális, el nem ítélhető cselekedet. Csak hogy az idő további múlásával, újabb érdeklődő is kíváncsi lehet ugyan erre a kérdésre, de ő valószínű nem fogja átböngészni ezt a szekciót, hiszen itt „csak” beazonosított alkatrészek szerepelnek. Ezért kénytelenek lennénk az új beszélgetés szálat áthelyezni másik szekcióba. Ez viszont mindig nehéz dolog, hiszen óhatatlanul elszakítjuk a beszélgetés szálát, így sérül az érthetőség. Tehát ezt megelőzendő zárjuk a témákat.


      Nagyon-nagyon fontos megérteni, hogy sovenynek (remélem nyilatkozhatok a nevében) és nekem semmiféle problémát nem okoz nyitogatni zárogatni a témákat. Mint látjátok igen gyors reakcióidővel, gyakorlatilag 24 órás ügyeletben állunk a rendelkezésetekre.

      Cserébe viszont azt kérjük, hogy Ti se érezzétek kényelmetlenek, hogy esetenként szólnotok kell nekünk moderálási feladatokkal kapcsolatban! Nyugodtan jelezzétek, ha egy témát nyitni vagy zárni kell, ha egy beszélgetés szálat át kellene helyezni ésszerűbb helyre, vagy egy téma címét kifejezőbbre kellene cserélni. A Veterán fórum egy közösségi oldal szeretne lenne ebben az értelemben is. Közösen gondozzuk a közösen produkált tartalmat.

      Talán szerencsétlen a „Moderátor” szó is. Remélem, senkinek nem jut eszébe olyan kép, hogy a moderálás abból áll, hogy kukoricára térdepeltetik a rendetlenkedő látogatókat. A moderálás az esetek 99%-ban a tartalom rendezgetésének a folyamatát jelenti. Nincs ebben semmilyen negatív felhang azzal a látogatóval szemben, akinek a hozzászólást például arrébb „moderáljuk” egy másik témába. Sőt, nem spicli dolog jelezni felénk, ha más által írt tartalmat „moderáltatni” szeretnétek.

      Köszi!
      sepy, volomisi és soveny kedvelte ezt.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

      Komment


        #4
        Köszönöm a téma ismételt kinyitását!
        soveny kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X