Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Képfeltöltés egy hozzászólás szövegébe

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eszembe jutott valami: ha a a fórum használatával kapcsolatos blog-okat mellett indítanánk pl. motorszerelési, restaurálási, stb. "hogyancsináld" leírásokat (aka "tutorials")
    Hát persze, nyilván ilyesmi lesz a lényeg, mármint a veterán téma, nem pedig az informatika.

Egyrészt, amit írsz a szerelési tanácsok, másrészt bízom benne, hogy lesznek akik végig dokumentálnak felújításokat elejétől a végéig. Harmadrészt, hogy művelődjünk, kulturálódjunk ilyesmire is számítok: CATALINA GRAND PRIX

Mindennek a "terét" rövid időn belül kialakítom, után már csak a lelkesedésen múlik mennyi tartalmat tudunk írni.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Bocs Urak, csak gyakorolok, megpróbálok képet feltenni.
      Attached Files
      TZ kedvelte ezt.

Komment

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Bocs Urak, csak gyakorolok, megpróbálok képet feltenni.
        Ez remek ötlet!

Mivel, most már ez amúgy is egy haszontalan téma, ezért használjátok bátran "homokozónak", gyakorló terepnek. Komolyan!

Komment

Szia TZ!

Köszönöm szépen a formázást! Ezt nekem is sikerült volna végrehajtanom, csak nem voltam elég alapos?
          Tudom, hogy nem ebben a fórumban helyénvaló a kérdés, nyugodtan töröld ki!

Köszi!

Komment

Holnap reggel tényleg kitörlöm, nem szeretném "offolni" ezt a szépséges témát. ,

De addig itt hagyom, hátha érdekel még valakit. Szóval így kell a krumplikat kirakni. Segít a felsorolást imitáló ikon is.

Kód:
            [LIST]
            [*]külső héjazat megvizsgálása
            [*]bowden végek (diók) megvizsgálása
            [*]sodrony állapotának megvizsgálása
            [/LIST]
            Két ünnep között, majd megpróbálok videóval illusztrált oktató cuccot készíteni a szerkesztő használatáról. Remélem sikerül, és akkor sok minden világosabb lesz.
            nagyfékdobos kedvelte ezt.

Komment

Köszi!

Úgy látom, akkor a saját oldalamnál használatos "okosságok" itt is alkalmazhatóak...

Komment

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Úgy látom, akkor a saját oldalamnál használatos "okosságok" itt is alkalmazhatóak...
                Egyrészt igen, és a legtöbb dolog pontosan ugyan úgy műlödik.

De nagyon javaslom, hogy használjatok Firefox böngészőt, mert azzal nem kell formázási kódokkal bajlódni. Úgy működik, mint pl. a Word-ben, azonnal megjelennek a változások, ha a szerkesztő formázási gomjaira kattintotok. A kétféle mód között, a szerkesztő ablakban jobbra fent található gomb segítségével lehet váltani: Click image for larger version

Name:	switchmode.png
Views:	1
Size:	435 Byte
ID:	128621

Lényegesen egyszerűbb így például képet beszúrni, nem kell a csatolással bajlódni. Ebben az esetben javaslom, hogy a kép beszúró gombot használjátok: Click image for larger version

Name:	insertimage.png
Size:	872 Byte
ID:	128622
                nagyfékdobos kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok. Valakit érdekel az Ural - om ( amit beborítottam az árokba ) képe az " eseményről " az segítsen, mivel változatlanul ezekre az oldalakra nem tudok képet feltenni. / Annyit tudok, hogy email címre elküldöm a kedvenceim közül. Nem nevetni!!! / Egyébként tudtam a képről, de idáig nem láttam soha. Kb . három hete kerestem valamit és véletlenül láttam meg. Veterános üdvözlettel.

Komment

Nekem küldheted...felrakom ide neked ha gondolod vagy megmondod melyik témába kerüljön. A legújabb Firefoxot használdd sztem azzal nem lesznek feltöltési bajok...

--- Ez még eszembe jutott: ---

Valahol itt le van írva lépésről lépésre a feltöltés, azon felül nem tudok mit mondani...
                    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Attached Files
                      Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 jan. 07, 11:12. Oka: video átkerült a youtube-ra
                      TZ, dafko54 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bekerült a fórum Általános beszélgetés!Fotópályázat topicjába... két órája a kívánt kép.
                        dafko54 kedvelte ezt.
                        Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Click image for larger version

Name:	018.JPG
Size:	44.9 KB
ID:	128653 Mindenkinek köszönöm a segítséget. Kezdek már valami halvány világosságot látni a képfeltöltésekkel kapcsolatban - többivel meg próbálkozom. A veterános egyik " tulajdonsága " , hogy nem adja fel a " harcot ". ApaE - nek a videós segítségéért nyomnék még néhány köszönetet, de nem lehet. Számítógépes üdvözlettel.
                          és TZ kedvelte ezt.

Komment

Nagyon tuti lett ez a videó! Köszönjük!

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Megjegyzés3 (TZ-nek): wmv-t nem tudtam a letöltés szekcióba feltenni, ha értelmesnek találod, és engedélyezed, akkor nem kell külső oldalról húzni a videót.
                            Nos, utólagos engedelmeddel mégis felraktam a youtube-ra, hogy könnyebben megnézhesse mindenki. (De csak itt látható, ott nem jelenik meg a találati listán!)

A videó egy picit spéci dolog, nem olyan triviális mint a képek kezelés, ezért amíg nem találok ki valami jobbat, nyugodtan vegyük mi is igénybe a Google veszteséges vállalkozását...

No, de lássuk a filmet:

--- Ez még eszembe jutott: ---

dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mindenkinek köszönöm a segítséget. Kezdek már valami halvány világosságot látni a képfeltöltésekkel kapcsolatban - többivel meg próbálkozom. A veterános egyik " tulajdonsága " , hogy nem adja fel a " harcot ". ApaE - nek a videós segítségéért nyomnék még néhány köszönetet, de nem lehet. Számítógépes üdvözlettel.
                            Tökéletes lett a kép, nehéz lenne ezt tovább cizellálni!

Neked is: Számítógépes üdvözlettel!
                            motorkami és dafko54 kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
                              dafko54 kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	qqq.jpg
Size:	14.7 KB
ID:	128659Nem okoskodásból íróm, hanem mert én is pont úgy néztem meg ahogy írtad, majd utólag észrevettem, hogy az 5. lépés felesleges.

Hétvégén én is kisérletezek majd. Talán azzal még növelhető lenne minőség, ha erre az időre lerontanánk a képernyő felbontását. Ha pont 1080-as videót töltenénk fel, biztosan tökéletes lenne a kép.
                                kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X