Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bejelentkezés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bejelentkezés

Az alábbi érdekességet vettem észre:
    Én 2 számítógépet használok, valamikor egyszerre, valamikor külön-külön a munkám miatt.
    A laptopomon Windows 7 ultimate OP rendszer van telepítve, ezen simán be tudok jelentkezni.
    Az asztali gépemen XP van, 19 colos LCD monitorral, de ott nem tudok, mert a facebokoos ikon pont belelóg a bejelentkezéshez szükséges cuccokba.

Milyen böngészőt használsz?

Üdv
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

PI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Az alábbi érdekességet vettem észre:
      Én 2 számítógépet használok, valamikor egyszerre, valamikor külön-külön a munkám miatt.
      A laptopomon Windows 7 ultimate OP rendszer van telepítve, ezen simán be tudok jelentkezni.
      Az asztali gépemen XP van, 19 colos LCD monitorral, de ott nem tudok, mert a facebokoos ikon pont belelóg a bejelentkezéshez szükséges cuccokba.
      Furcsállom, hiszen biztosan nagy a felbontásod. Másrészt csúszik folyamatosan balra a Facebook gomb, ahogy kicsinyítem az ablakot. Légyszi csatolj egy képet, hogy el tudjam képzelni. És írd le pontosan a felbontást és a böngészőt, hogy ki tudjam próbálni.

Lehet, hogy hülyeség ez a Facebook cucc, nem nagyon vagyok biztos a létjogosultságába, ahogy írtam itt: http://veteran.forum.hu/altalanos-be...lis-media-210/

Bár tény, hogy blogokhoz nem rossz, azt láttad, hogy a bejegyzést egyből lehet publikálni? (Már ha össze drótoztad a két account-ot)
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

XP, Chrome, nekem rendesen jön, pedig hosszabb a nick-em.

Így csak a képekkel vannak gondjaim

Na talán így:

Utoljára szerkesztve a következő által: motorkami; 2011 febr. 22, 21:22.

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Milyen böngészőt használsz?

Üdv
          Leírtam, windows 7 ultimate, és XP

--- Ez még eszembe jutott: ---

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Furcsállom, hiszen biztosan nagy a felbontásod. Másrészt csúszik folyamatosan balra a Facebook gomb, ahogy kicsinyítem az ablakot. Légyszi csatolj egy képet, hogy el tudjam képzelni. És írd le pontosan a felbontást és a böngészőt, hogy ki tudjam próbálni.

Lehet, hogy hülyeség ez a Facebook cucc, nem nagyon vagyok biztos a létjogosultságába, ahogy írtam itt: http://veteran.forum.hu/altalanos-be...lis-media-210/

Bár tény, hogy blogokhoz nem rossz, azt láttad, hogy a bejegyzést egyből lehet publikálni? (Már ha össze drótoztad a két account-ot)
          Valszeg a felbontás a bibi, átálítom majd holnap
          Nem hülyeség a facebookos cucc, jó az, nekem bejött.
          Bár én a like dobozt tettem ki, a Danuviás honlapomra.

Komment

PI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Leírtam, windows 7 ultimate, és XP
            Ez csak az operációs rendszer. Nagyon nem kellene, hogy számítson, bár sok csoda van a világban. Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari ezek a nem mindegy kérdések.

Valszeg a felbontás a bibi, átálítom majd holnap
            Oké, de ha nem megy, akkor mindenképpen írd le részletesen, hátha én is javíthatok valamit a dolgon.

Nem hülyeség a facebookos cucc, jó az, nekem bejött.
            Bár én a like dobozt tettem ki, a Danuviás honlapomra.
            Örülök, hogy szerinted hasznos. És Te rákattintottál a gombra, hogy összekösd a két felhasználódat? A blogbejegyzésedet publikáltad is? Azért kérdezgetem, mert én ezeket nem látom, így elég sötétben tapogatózom.

Én is csak like-ot tettem oda először, de a legutóbbi frissítéssel ez mászott vissza. Majd kijavítom, csak most bonyolítottak rajta a fórum motorban.

--- Ez még eszembe jutott: ---

motorkami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Így csak a képekkel vannak gondjaim
            De egyre kevesebb, ahogy látom.

A blogbejegyzésedhez érdemes lenne mégis firefox-ot, (vagy meglepő módon Explorert!) használnod, abban könnyebben kezelhetőek a képek.
            Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

A blogbejegyzésedhez érdemes lenne mégis firefox-ot, (vagy meglepő módon Explorert!) használnod, abban könnyebben kezelhetőek a képek.
              Nem olyan combosak a gépeim, hogy firefoxot is telepítsek. A használatban lévő kettőn (laptop, asztali) a Chrome a nyerő. Viszont van még egy asztali firefox-szal, ha feltétlen szükséges, majd azt kapcsolom be.

Amúgy meg egyre inkább a "felhőbe" kerülnek a dolgaink, onnan is be tudok szúrni képeket. A Picasát nagyon régóta használom, a Google meg egyre okosabban bánik a dokumentumokkal.

Komment

Sikerült megoldanom a problémát, minden okés, már nincs ott a facebookos cucc.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X