Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Blogok szerkesztése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Blogok szerkesztése

Blogbejegyzést írtam, majd valahogy töröltem, gondolván, hogy vissza lehet csinálni, de nem. Na szóval megvan a bejegyzésem, csak szerintem nem látszik. Talán majd 25-én, mert olyasmit is beállítottam. Most már nem így csinálnám, de nem jövök rá, hogyan tudom visszacsinálni.

Na ez lenne kérem itt a problema.
    Everything is better when you decide you don't care.

Visszaállítottam! Az élesedés dátumát majd add meg újra!

Komment

Barátaim segítség!!!!!!

Tegnap 22h.-körül hozzászólásként az felújítási fogások,esztergálással kapcsolatos rovatba elküldtem egy levelet a szokásos módon a gyors válasz funkcióval.A szöveg itt maradt,igaz a hozzászólás módosítására előjön,de bármit próbálok tenni nem megy el .Mit tegyek most,-kérlek segítsetek!
      Üdv:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Barátaim segítség!!!!!!

Tegnap 22h.-körül hozzászólásként az felújítási fogások,esztergálással kapcsolatos rovatba elküldtem egy levelet a szokásos módon a gyors válasz funkcióval.A szöveg itt maradt,igaz a hozzászólás módosítására előjön,de bármit próbálok tenni nem megy el .Mit tegyek most,-kérlek segítsetek!
        Üdv:Che
        Tiszteletem!

Nem lehetséges, hogy a böngésző miatt nem sikerül?
        Nálam az Opera böngészővel nem érhető el pár funkció (nem pont itt).
        Ilyenkor Firefoxal próbálkozom.

Üdv
        Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Ricsi!

A firefox-ot használom és idáig semmi problémám nem volt.A most általad megválaszolt üzenet is a firefox-al ment.Üzeneteimet a +Hozzászól a témához-ra kattintással,-majd az üzenet megírása után a Gyors válasz-ra kattintással,ezidáig problémamentesen sikerült elküldeni és célhoz is értek.A tegnapi problémás üzenet is elment,csak a "szöveg,a tartalom maradt" itt,ami csak akkor jelenik meg számomra,ha a Hozzászólás módosítására kattintok,de fehér alapon,tehát továbbítatlanul.Lehet már annyi mindent,nyomkodtam,hogy valami elbaltáztam,de nem szeretném,ha elveszne az üzenetem.Megjegyzem a PC-hez majdnem analfabéta vagyok,de nem ebben "szocializálódtam",amit nagyon sajnálok,de még annak is örülök,hogy egyáltalán valahogy megy.

Hálás vagyok,hogy foglalkozol a problémámmal,üdvözlettel:Che

Komment

Che kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
              Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 aug. 24, 00:23. Oka: meghivatkoztam az idézett szöveget az eredeti fórumban
              Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves ApaE!

Tanácsod alapján kijavítottam az Y tengely-t ,de változatlanul nem tudom elküldeni az üzenetet.Annyit szeretnék tudni.hogy az ominózus hozzászólásom a te javításodban mindenki számára hozzáférhető e,vagy csak én tudom olvasni(a szöveg fehér alapon kék)?Amennyiben a fórum minden,a témában érdeklődő tagja számára a te javításodban elérhető én már nem próbálkozom újraküldéssel.Bánt a dolog,hogy egy ilyen egyszerű dolgon elakadok,de egyszerűen nem értem,mit kellene csinálnom.Nagyon köszönöm a segítséget.
                Üdvözlettel:Che

Komment

Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X