Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Galériák vagy Albumok használata a hozzázólásokban, blogokban

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Galériák vagy Albumok használata a hozzázólásokban, blogokban

A kérdés a következő lenne:
    Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy több képet csatoljak egy hozzászólásba, vagy blogbejegyzésbe, de csak egy látszódjon? A többit csak akkor lehetne megnézni - mondjuk a szokásos felugró ablak, lapozgatós módszer segítségével - ha rákattint az ember. Így sok kép beszúrása esetén is tömör maradhatna egy hozzászólás.
    Föl kell tölteni a képeket egy albumba és úgy bűvészkedni, vagy ez jelenleg még nem megoldott?
    Everything is better when you decide you don't care.

Szerintem a fórum eszközeivel nem lehet pont ezt megoldani. De külső segítséggel lehet hasonlót. Picasa-ba kell készíteni egy albumot és azt felhasználni így:

http://veteran.forum.hu/ujdonsagok-f...olasokban-241/

Azért utána olvasok majd.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Picasa? Az még egy hely, ahol regisztrálni kellene és megadni egy olyan jelszót, amit lehetőleg máshol nem használok?

Amúgy tényleg ilyenre gondoltam.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Picasa? Az még egy hely, ahol regisztrálni kellene és megadni egy olyan jelszót, amit lehetőleg máshol nem használok?
        Hát majdnem, de nem. Ez is Google termék, tehát ha van egy gmail fiókod, akkor az jó hozzá.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Jaja, közben rájöttem, de ez az egész gmail mintha folyamatosan béta verzió lenne, olyan alapvető hibákat generál nálam.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X