Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Karbantartás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tegnapelőtt nekem valami olyasmit írt ki a böngészőm, hogy az oldal túl van terhelve.
    A jelenlévők számából nem lehetett erre következtetni.
    Nem lehet, hogy valaki direkt "szórakozik" az fórummal?

(Sajnos vannak "jóindulatú" emberek.)
    Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 dec. 17, 06:11.

Komment

Igen, az történt, hogy fel lett törve az oldal. Elvileg mostanra rendbe lett téve és úgy is érzem, hogy jól működik.

A Veterán apró is emiatt vacakolt, annak nem volt baja ugyan, csak annyira össze van kötve a két oldal, hogy az is megállt, ha ezt nem tudta olvasni.

Talán vége a stressznek.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szervusz TZ!

Most tényleg jól működik,a fórum és az apró is,-köszönjük.Kérlek írd le egy pár sorban,hogy mi az "oldal feltörés",nem azért vagyok rá kíváncsi,hogy bármely oldalt is feltörjek,csak szeretném megérteni.Kérésem csak akkor teljesítsd,ha a válasz nem kerül túl sok időbe és az esetleges válaszból merített tudással, mások ne árthassanak senkinek!

Üdvözlettel:Che

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Igen, az történt, hogy fel lett törve az oldal.
          Remélem nincs összefüggésben sem az aláírásgyűjtéssel, sem egyéb más - esetleg szerzői jogi - dolgokkal.

Komment

Szerintem egyszerűen túl sokat foglalkoztunk a nemzeti érzés témájával, illetve túl sokan voltunk túl büszkék a hovatartozásunkra. Ami -mint tudjuk- nagyon sok ..ébernek marja a szemét.
            Egyszerűen csak szükség volt minél több adatra.
            De remélem majd TZ cáfol, (vagy megerősít.)

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              mi az „oldal feltörés”
              Mikor jogosulatlan felhasználók kedvtelésből,feladatként,vagy rosszindulatú szándékkal keserítik meg az üzemeltető szándékait.Elég nyakatekerten írtam,de ha láttad a Hálózat csapdájában című Sandra Bullock főszereplésével készült filmet,akkor talán sikerül kibogozni mit akartam a tudomásodra hozni.

Én például ezt az üzenetet látom a profilom helyett:

Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_vBSEOLikes::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in ..../vbseo/includes/functions_vbseo_ui_profile.php on line 15

Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_Blog::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in ..../includes/class_profileblock_blog.php on line 25

Komment

...én a helyedben csomagolnék

Komment

Nincs ebben semmi "személyes". Nem a fórum tartalmának, vagy tagjainak szól. Egyszerűen kihasználják az oldal, a szerver kapacitásait egyéni célokra. Biztosan nem Magyarországról támadják, nem érdekli őket, hogy mi ez, csak használni akarják. Egyszerűen ez egy ismert népszerű fórummotor, aminek lehetnek hibái, ezeket kihasználják. Az már nekem is ködös, hogy ebből hogyan lesz pénzük, de biztos nem véletlenül küldték a látogatókat sex oldalakra. Gondolom azok látogatószámának növelésében érdekeltek például. De tényleg nem tudok erről többet.

Remélhetőleg a frissítés javította azt a biztonsági rést amivel bejutottak. Csak a bent hagyott programokat is ki kellett tisztítani, ez történt tegnap és ma reggel.

Az a hibaüzenet amit pl a profil oldalnál láttok még, nem valami fontos, csak esztétikailag ronda. Majd javítom persze, de nem kell aggódni miatta.
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Hiába, ennek a motorját is generálozni kell időnként. Egy-egy újfajta szimering kell bele, ami jobban tömít, s nem jut be fars levegő. Én így fordítottam le magamnak

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      de biztos nem véletlenül küldték a látogatókat sex oldalakra

.a francba , ebből meg kimaradtam

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        ebből meg kimaradtam
                        Ja! Nekem is mindig keresnem kell, nem irányítanak oda soha!

Komment

Lehet , hogy csak a fiatalabbakat ? Vagy beszéltek az asszonnyal -hogy minek ....?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Lehet , hogy csak a fiatalabbakat
                            Aggasztó, hogy egyre több dologból kiöregszünk

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Aggasztó, hogy egyre több dologból kiöregszünk
                              Még jó, hogy a veteránozásnál ez inkább előny, mint hátrány.

Komment

Bizony. Egyes dolgokból kiöregszünk, más hóbortokba meg beleöregszünk .
                                Addig nem is baj, amíg az önkontroll jól működik. Most a rádiómániás agylebenyem gyulladt be emiatt:
                                Click image for larger version

Name:	videoton.jpg
Views:	1
Size:	54.2 KB
ID:	138900
                                Megláttam az egyik "lomárusnál" a hétvégi piacon, és egyből beakadt az agyam szegletébe.
                                Most szedhetem az antibiotikumot!
                                Meg jól elbeszélgetek magammal, hogy már úgysincs hova tenni, minden szobában van már legalább két rádió, minek még egy?... aztán megszólal a másik oldal: mert szép!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X