Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán mezőgazdasági gépek, teherautók gépkönyvei kérésre

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterán mezőgazdasági gépek, teherautók gépkönyvei kérésre

Krisztián barát itt tárolja a feltölthető doksikat.Van 400 db kb.Ha valaki kéri ő küldi ,igaz külföldön dolgozik.Nekem 24 óra múlva elküldte az anyagot.Nekem megigérte hogy tölt a veteránra is.Itt nézelődjetek:AgroLine Alatta ez van:Archív-hu.com.Gigantikus anyag.Ez az újévi ajándék a fórumnak.Jó szórakozást!

Szia! Elnézést, de nekem nem világos az elérhetőség. Hol érdemes nézelődni?
    és kedvelte ezt.

Komment

üdv Duke!Google,AgroLine,Ott ad vagy 15 agrolinét azt keresed ami alatt ez áll Archív-hu.com.

Komment

Bemásolom a linket, szerintem erre gondolt nivaronin:
        archive-hu.com: agroline.hu - Néplap | AgroLine.hu

De itt inkább mezőgazdasági témában vannak írások. A Veterán Fórum profiljához inkább ez van közel: MTZ 50,52,80,82, MTZ-550,820,TZ4K,Rába-15,180, Uaz-452, Zetor k-25,3011,Super-50,UE-28, RS-09, Csepel 344,MF-70 gépkönyv | AgroLine.hu
        és kedvelte ezt.

Komment

soveny kedvelte ezt.

Komment

Ha itt bármilyen gond lenne megadom Krisztián emiljét-krisztifo@citromail.hu A megadott címen egyébként csak a lista van te csak a személyen keresztül kaphatod a cuccot- majd meglátod miért.

Komment

nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A megadott címen egyébként csak a lista van te csak a személyen keresztül kaphatod a cuccot- majd meglátod miért.
              És ha nem kerülök kapcsolatba vele, akkor sohasem tudom meg, hogy miért? A megadott címet sem sikerült megadnod.

Mi ez a nagy titkolózás?
              madorka kedvelte ezt.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Sziasztok! Zetor super 50 gépkönyvet keresek, hol tudok kérni? Most vagyok itt először.
                Utoljára szerkesztve a következő által: greenmen; 2013 okt. 22, 20:36.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X