Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Agrostroj MF 70 felújítás

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Agrostroj MF 70 felújítás

    Tisztelt Fórumozók!

    Egy MF 70-es kistratkor felújítását vettem a fejembe, de be kell hogy valljam, semmiféle irodalmam, gépkönyvem, leírásom nincsen hozzá. Tudom, a letöltések menüpontban két féle gépkönyv is van, de nem tudtam letölteni őket. Kérek mindenkit, akniek van pár perce az idejéből, és rendelkezik ez értékes relikviával, segítsen nekem. A géphez, amit fel akarok újítani amúgy alternáló kasza, rotációs kapa van, vas és gumi kerék (nem lassítóműves). Még nem tudom, mi hiányzik belőle, de biztosan kell hozzá berántó (komplett indító, mert hiányzik) viszont más baja remélem nincs.

    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Hamulaci kedvelte ezt.

    #2
    Hatalmas áttörés, szert tettem a feltöltött gépkönyvekre! Remélem a szerelés közben feltárt problémák is így megoldónak majd.
    CZsolti és mátéapu kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia Morcospocok!

      Tetszik ez a név. De ugye nem harap? Az MF 70-nel egyszer kerültem közelebbi ismeretségbe. A barátom gépébe ömlött a benzin, ezért nem akart indulni. Végül kiderült, hogy néha leragadt az úszója, ami ugye a huplis földön nem volt probléma, de álló gépnél a garázsban igen. Ennyi a személyes tapasztalatom. Mivel ez is csak egy mezőgazdasági munkagép, ezért igen közeláll hozzám. Ráadásul Jikov porlasztós cseh gyártmány. Ennyi egy CZ-tulajnak bőven elég.

      Isten hozott a fórumban. Jó szerelést. Kérdezz bátran!

      Üdv: CZsolti
      sepy és Che kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Üdv! Pocok! Jászberényben van MF alkatrész.

        Komment


          #5
          Tisztelt Nivaronin!

          Köszönöm a tippet, sokat járok Jászberényben, majd igyekszem bevásárlólistát csinálni. Sajnos nagy a baj, a hajtóműház öntvényne törött, szét kell szednem és megnézetnem meg tudják e hegeszteni. Amúgy Veresegyházon áll a berendezés, én meg Budapesten élek, tehát csak hétvégénként tudok foglalkozni vele, így elég lassan halad.
          CZsolti kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Köszönöm szépen, értékes lehet, az összeszerelés utáni diegösszeroppanások ellen különösen. Bár attól félek, sok szerelés nem lesz a dologból, olcsóbb és gyorsabb lesz venni egy komplett hajtóművet, mint hegesztetni a régi öntvényt.

            Komment


              #7
              Szia. Én ezeket miert nen találom? Lehet én vagyok a béna. Ha esetleg törölték feltoltened nekem valahova. Köszi elöre is.

              Komment


                #8
                Üdv!
                Fel szeretném újítani az MF-70 gépemet,csak nem találok hozzá gépkönyvet,alkatrész katalógust.
                Ha lenne valakinek ,feltöltené előre is köszi!

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X