Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Blogokról néhány gondolat

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Blogokról néhány gondolat

    Ahogy látjátok, lassacskán születnek blog bejegyzések is az oldalunkon. Szeretnék mindenkit arra kérni, hogy legyetek aktív olvasói ezeknek az írásoknak! Egyrészt pár naponta nézzétek meg, hogy van-e valami új olvasni való. Ezt egyébként a címoldal bal hasábjában, vagy a fórum főoldalának az alján is láthatjátok. Ha elolvastátok és bármi eszetekbe jut, sőt valamivel ki tudjátok egészíteni az írás tartalmát, akkor bátran „kommentáljátok” a bejegyzést.

    Click image for larger version

Name:	blog.jpg
Views:	1
Size:	15.2 KB
ID:	153234Nem tudom pontosan mi az oka, de megfigyeltem, hogy valahogy ódzkodunk egymás munkáját osztályozgatni. Mintha ez valami sértő, negatív cselekedet lenne. Jelen esetben abszolúte segítséget jelent a blogok írói számára, ha értékelitek az írásokat olvasás után. Egyrészt senki sem szeret visszajelzés nélkül dolgozni. Hamar kedvét szegheti így bárki az írói szárnypróbálgatásnak. Ha nem tudunk értelmes dolgot hozzáfűzni, akkor is értékelhetjük az írást, így azt is közöljük az alkotóval, hogy olvastuk a munkáját és gondolkodtunk rajta egy picit.

    Másrészt így láthatja, hogy melyik írás tetszett jobban és melyik kevésbé az olvasóknak, így könnyebben alakíthatja az író a saját stílusát, vagy mindez támpontot adhat a témaválasztás esetében is. Így egyre élvezetesebb írásokat olvashatunk idővel. És bátran osszatok mindenféle osztályzatot!

    Most direkt csak az olvasásról írtam. A bátrabbak mindenféle segítség nélkül is tudnak írogatni, a többieket viszont nem szeretném sokkolni hirtelen sok információval. Olvasgassatok, kattintgassatok és ha már kicsit átlátjátok a struktúrát, akkor leírom részletesen hogyan működik mindez.
    soveny kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    #2
    Született jó pár új és izgalmas írás mostanában a blogok között, aki csak ritkán jár arra, annak javaslom, hogy kukkantson be a blogok közé, érdemes!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X