Jó napot veteránosok, köszönöm a be fogadást. Van egy 62-ös MZ/ES 175-ös motorbiciglim, anire rá tetem egy elektromos gyijtást, De talán hibás a Hall jel ado! Mivel Romániábol vagyok, sajnos nem tudom ,hogy holtalálnék Én a futár motoros boltbol hozatam. De nálunk nem találhato. ha valaki tudna segiteni. Köszönöm.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
trabantdoktor31@gmail.com
Collapse
X
-
Kedves GyOrgy!
Sokkal bővebben írd meg,hogy miben kéred a segítséget,mrt nekem egyáltalán nem érthető.Amit megértettem,hogy a futár motoros bolttól vásároltál az MZ hez egy Hall jeladós gyújtást,de azt már nem írtad meg,hogy Romániában működik ez a bolt,vagy Magyarországból küldték neked.Azt sem értem,ha idáig volt,vagy forgalmazták,akkor most miért nem valamint,ha felszerelés után nem működik,miért nem?Úgy kellene történnie ilyen esetben,ha szerelési hiba nem történt,akkor reklamáció esetén a boltnak ki kell cserélnie az árút,vagy ha valamilyen okból nem tudja kicserélni,akkor vissza kell térítenie a költségeket.
Kicsit írd meg bővebben,hogy értsük és az sem lenne baj,ha tennél fel képeket a kérdéses alkatrészekről!
A befogadást illetően,mi nem szoktunk senkit befogadni,de nagy örömmel vesszük,ha bárki is csatlakozik hozzánk és megosztja velünk az örömét,vagy akár a bánatát.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
-
Józsi bácsi úgy érti hogy ez nem egy facebook csoport, ahol befogadottként lehet csatlakozni. Hozzánk bárki bármikor beléphet, és örömmel fogadjuk !Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA befogadást illetően,mi nem szoktunk senkit befogadni
- 5 likes
Komment
Komment