Közlemény

Collapse
No announcement yet.

trabantdoktor31@gmail.com

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • trabantdoktor31@gmail.com

  Jó napot veteránosok, köszönöm a be fogadást. Van egy 62-ös MZ/ES 175-ös motorbiciglim, anire rá tetem egy elektromos gyijtást, De talán hibás a Hall jel ado! Mivel Romániábol vagyok, sajnos nem tudom ,hogy holtalálnék Én a futár motoros boltbol hozatam. De nálunk nem találhato. ha valaki tudna segiteni. Köszönöm.
  emu és Igrich kedvelte ezt.

 • #2
  Kedves GyOrgy!

  Sokkal bővebben írd meg,hogy miben kéred a segítséget,mrt nekem egyáltalán nem érthető.Amit megértettem,hogy a futár motoros bolttól vásároltál az MZ hez egy Hall jeladós gyújtást,de azt már nem írtad meg,hogy Romániában működik ez a bolt,vagy Magyarországból küldték neked.Azt sem értem,ha idáig volt,vagy forgalmazták,akkor most miért nem valamint,ha felszerelés után nem működik,miért nem?Úgy kellene történnie ilyen esetben,ha szerelési hiba nem történt,akkor reklamáció esetén a boltnak ki kell cserélnie az árút,vagy ha valamilyen okból nem tudja kicserélni,akkor vissza kell térítenie a költségeket.

  Kicsit írd meg bővebben,hogy értsük és az sem lenne baj,ha tennél fel képeket a kérdéses alkatrészekről!

  A befogadást illetően,mi nem szoktunk senkit befogadni,de nagy örömmel vesszük,ha bárki is csatlakozik hozzánk és megosztja velünk az örömét,vagy akár a bánatát.

  Üdvözlettel:Che
  heeegany, mátéapu és emu kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   A befogadást illetően,mi nem szoktunk senkit befogadni
   Józsi bácsi úgy érti hogy ez nem egy facebook csoport, ahol befogadottként lehet csatlakozni. Hozzánk bárki bármikor beléphet, és örömmel fogadjuk !
   Che, heeegany és 3 további látogató kedvelte ezt.

   Komment

   Working...
   X