Közlemény

Collapse
No announcement yet.

trabantdoktor31@gmail.com

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    trabantdoktor31@gmail.com

    Jó napot veteránosok, köszönöm a be fogadást. Van egy 62-ös MZ/ES 175-ös motorbiciglim, anire rá tetem egy elektromos gyijtást, De talán hibás a Hall jel ado! Mivel Romániábol vagyok, sajnos nem tudom ,hogy holtalálnék Én a futár motoros boltbol hozatam. De nálunk nem találhato. ha valaki tudna segiteni. Köszönöm.
    emu és Igrich kedvelte ezt.

    #2
    Kedves GyOrgy!

    Sokkal bővebben írd meg,hogy miben kéred a segítséget,mrt nekem egyáltalán nem érthető.Amit megértettem,hogy a futár motoros bolttól vásároltál az MZ hez egy Hall jeladós gyújtást,de azt már nem írtad meg,hogy Romániában működik ez a bolt,vagy Magyarországból küldték neked.Azt sem értem,ha idáig volt,vagy forgalmazták,akkor most miért nem valamint,ha felszerelés után nem működik,miért nem?Úgy kellene történnie ilyen esetben,ha szerelési hiba nem történt,akkor reklamáció esetén a boltnak ki kell cserélnie az árút,vagy ha valamilyen okból nem tudja kicserélni,akkor vissza kell térítenie a költségeket.

    Kicsit írd meg bővebben,hogy értsük és az sem lenne baj,ha tennél fel képeket a kérdéses alkatrészekről!

    A befogadást illetően,mi nem szoktunk senkit befogadni,de nagy örömmel vesszük,ha bárki is csatlakozik hozzánk és megosztja velünk az örömét,vagy akár a bánatát.

    Üdvözlettel:Che
    heeegany, mátéapu és emu kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A befogadást illetően,mi nem szoktunk senkit befogadni
      Józsi bácsi úgy érti hogy ez nem egy facebook csoport, ahol befogadottként lehet csatlakozni. Hozzánk bárki bármikor beléphet, és örömmel fogadjuk !
      Che, heeegany és 3 további látogató kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X