Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Restaurátor

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Restaurátor

  Sziasztok!Én egy 36 éves,két gyermekes apuka vagyok Békés megyéből,és nagy érdeklődéssel vagyok a régi motorok iránt!Van is egy Pannónia a falumban,még nem az én tulajdonom,de szemet vetettem rá!Viszont én nem értek a motorokhoz,ezért szeretnék keresni hozzáértő embereket a megyémben,vagy környékén!Röviden ennyi!
  sepy kedvelte ezt.

 • #2
  azim eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Viszont én nem értek a motorokhoz
  Szia!
  Én pont így kezdtem, hogy viszont nem értettem a motorokhoz és kerestem olyant aki bevállalná. Aztán meggyőztek, hogy úgy az igazi, ha magam csinálom. Aztán - teljesen laikusként, e fórumon és még két könyvecskéből szerzett ismeretek birtokában - hozzáfogtam. Az utolsó csavarig szétszedtem a gépet, a blokkot is, csapágycsere, szimering csere, főtengely felújítás, hengerfúrás stb. majd összeraktam és működött. A blokkot azóta már ismét darabokra szedtem és újra összeraktam (mondjuk másodjára jobban sikerült). Nem állítom, hogy értek a motorhoz, de immár ismerem minden porcikáját és arról is van fogalmam, hogy mitől duruzsolt ma délelőtt oly szépen alattam 70 km-en át. Csodálatos érzés még ha odafagytam is.
  Azt javaslom hát, hogy magad Uram...! Ha tényleg nagy érdeklődéssel vagy a régi motorok iránt, egyetlen kifogásod lehet 36 éves 2 gyermekes apukaként: az idő hiánya.
  Szakmailag ha nem is, fényképekkel szívesen segítek.
  Hajrá!!!
  emu, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   azim eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   hozzáértő embereket
   A legfontosabb lemaradt: e fórum tele van önzetlen, segítőkész emberekkel, és Ők még értenek is hozzá!
   emu, zahi és sepy kedvelte ezt.

   Komment

   Ugrás az oldal tetejére
   Working...
   X