Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Restaurátor

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Restaurátor

    Sziasztok!Én egy 36 éves,két gyermekes apuka vagyok Békés megyéből,és nagy érdeklődéssel vagyok a régi motorok iránt!Van is egy Pannónia a falumban,még nem az én tulajdonom,de szemet vetettem rá!Viszont én nem értek a motorokhoz,ezért szeretnék keresni hozzáértő embereket a megyémben,vagy környékén!Röviden ennyi!
    sepy kedvelte ezt.

    #2
    azim eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Viszont én nem értek a motorokhoz
    Szia!
    Én pont így kezdtem, hogy viszont nem értettem a motorokhoz és kerestem olyant aki bevállalná. Aztán meggyőztek, hogy úgy az igazi, ha magam csinálom. Aztán - teljesen laikusként, e fórumon és még két könyvecskéből szerzett ismeretek birtokában - hozzáfogtam. Az utolsó csavarig szétszedtem a gépet, a blokkot is, csapágycsere, szimering csere, főtengely felújítás, hengerfúrás stb. majd összeraktam és működött. A blokkot azóta már ismét darabokra szedtem és újra összeraktam (mondjuk másodjára jobban sikerült). Nem állítom, hogy értek a motorhoz, de immár ismerem minden porcikáját és arról is van fogalmam, hogy mitől duruzsolt ma délelőtt oly szépen alattam 70 km-en át. Csodálatos érzés még ha odafagytam is.
    Azt javaslom hát, hogy magad Uram...! Ha tényleg nagy érdeklődéssel vagy a régi motorok iránt, egyetlen kifogásod lehet 36 éves 2 gyermekes apukaként: az idő hiánya.
    Szakmailag ha nem is, fényképekkel szívesen segítek.
    Hajrá!!!
    emu, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      azim eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      hozzáértő embereket
      A legfontosabb lemaradt: e fórum tele van önzetlen, segítőkész emberekkel, és Ők még értenek is hozzá!
      emu, zahi és sepy kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X