Közlemény

Collapse
No announcement yet.

dirigongó

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  dirigongó

  A felhasználónevembe igyekeztem mindent belesűríteni. Jelenleg egy iskolát igazgatok és két Dongót (+egy Bervát) tudhatok a magaménak. (Meg egy Trabit.) 54 évesen az ember már írja a "bakancslistát": ezen rajta volt mind a Dongó, mind pedig a Berva, mert anno (amikor még gyerek voltam) a nagybátyám járt ilyenekkel. A Dongó hangja évtizedekig a fülemben volt... Most -a gyerekeim nagy örömére- nekem is van ilyen. Az iskolás gyerekek meg a csodájára járnak: először azt hitték, hogy a láncfűrészt szereltem a biciklire.

  #2
  Szervusz Diridongó!


  A láncfűrésszel beloptad magad a szívembe,-nagyon jó humorérzékre vall.Az iskolás gyerekek pedig megtudhatják,hogy az ősök is csináltak,már valami motorpótló pótmotort.

  Örülök,hogy regisztráltál a fórumra és remélem,túl a bemutatkozásodon olvashatunk még tőled!

  Üdvözlettel:Che
  dongos78 és sepy kedvelte ezt.

  Komment


   #3
   Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   A láncfűrésszel beloptad magad a szívembe
   Pedig a dolog véresen komoly! A videómegosztón látni nem egy (természetesen orosz ) videót, amin Druzsba láncfűrész motorral hajtott csodák vannak!

   Kedves Diridongó, én is üdvözöllek! Én is hajtok dongót (is), igaz, én az új, manapság is kapható lánchajtásút.
   Élvezetes, és nem utolsó sorban figyelemfelkeltő dolog. Igaz, veszélyes is, a lassúsága, vagy ki tudja mi miatt. Az autósok sajnos nem minden esetben tolerálják ha ilyennel kimerészkedik az ember a közútra...
   Jó dongózást, jó fórumozást!
   Che kedvelte ezt.

   Komment

   Ugrás az oldal tetejére
   Working...
   X