A felhasználónevembe igyekeztem mindent belesűríteni. Jelenleg egy iskolát igazgatok és két Dongót (+egy Bervát) tudhatok a magaménak. (Meg egy Trabit.) 54 évesen az ember már írja a "bakancslistát": ezen rajta volt mind a Dongó, mind pedig a Berva, mert anno (amikor még gyerek voltam) a nagybátyám járt ilyenekkel. A Dongó hangja évtizedekig a fülemben volt... Most -a gyerekeim nagy örömére- nekem is van ilyen. Az iskolás gyerekek meg a csodájára járnak: először azt hitték, hogy a láncfűrészt szereltem a biciklire.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
dirigongó
Collapse
X
-
Szervusz Diridongó!
A láncfűrésszel beloptad magad a szívembe,-nagyon jó humorérzékre vall.Az iskolás gyerekek pedig megtudhatják,hogy az ősök is csináltak,már valami motorpótló pótmotort.
Örülök,hogy regisztráltál a fórumra és remélem,túl a bemutatkozásodon olvashatunk még tőled!
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA láncfűrésszel beloptad magad a szívembe
Kedves Diridongó, én is üdvözöllek! Én is hajtok dongót (is), igaz, én az új, manapság is kapható lánchajtásút.
Élvezetes, és nem utolsó sorban figyelemfelkeltő dolog. Igaz, veszélyes is, a lassúsága, vagy ki tudja mi miatt. Az autósok sajnos nem minden esetben tolerálják ha ilyennel kimerészkedik az ember a közútra...
Jó dongózást, jó fórumozást!Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment