Közlemény

Collapse
No announcement yet.

komár

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  komár

  Sziasztok! Nemrég költöztem el a családi fészekből és szeretett motorjaimat ( simson sr2, schwalbe, jawa mustang, riga12 ) hely hiányában otthon kellett hagynom. Most sikerült felszabadítanom a pincében egy motornak való helyet és úgy döntöttem veszek egy komárt (232). Aki már dolgozott/találkozott a típussal van valami tanácsa mire figyeljek oda vételkor? Gyári hiba vagy hamar elhasználódó alkatrész?
  Válaszokat előre is köszönöm.

  #2
  Helló.Nekem komárom és Rometem is és mind a kettőt szeretem mert eddig csak benzin kell bele.A Rometel minden nap megyek és néha kell karburátort pucolni.

  Komment


   #3
   Nekem a lengyel gépszörnyek közül még csak Rometem volt, de annál pl. a lengőkart volt érdemes megnézni. Hajlamos volt a kopásra, ami miatt oldalirányban is mozgott, olyankor pedig dobálta le a láncot kanyarban.

   Komment


    #4
    A 232-es guminyerge nehezen beszerezhető. Arra figyelj hogy az ne legyen szakadt. Elvileg valaki utángyárt Berváét ami méretben passzol rá de más a mintája. kb 10 rugó az ára utolsó infó szerint. Aztán a henger kipufogómenetét szokták szétszabni , de henget lehet hozzá szerezni. Arra figyelj hogy porlasztótakaró deklik meglegyenek (meg a hozzá tartozó csavarok) mert az is nehezen beszerezhető. Az első villa rövid lengőkajainak műanyag perselyei szoktak elkopni mert mindenki elhanyagolj a azsírzását, de ez javítható.A blokk belseje kompatibilis a Rometokéval. Kivéve a főtengelyt a más hengerszög miatt más a lendkerék felékelési helyzete.

    Javitottam a Dongó badarság, Berva nyeregre gondoltam. Bocs
    Utoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2013 nov. 13, 14:02.
    dongos78 kedvelte ezt.

    Komment


     #5
     Nekem is volt új Rometem mikor el adtam a 630-ast autó vásárlás miatt / nőtt a család létszáma/ de egyáltalán nincs róla szép emlékem. Volt viszont egy 350-es Velorexem azt szerettem.
     dongos78 kedvelte ezt.

     Komment

     Ugrás az oldal tetejére
     Working...
     X