Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
335 találat 0.0149 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Flskpeti started a topic Szürke forgalmi és névre írás rögös útjaA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSzürke forgalmi és névre írás rögös útja
Sziasztok! Adott egy 350-es Jawa, amihez van a tulajtól adásvételim és megvan a szürke forgalmi is. Az okmányirodában viszont kiderült, hogy ez...
- 1 like
-
Bilo started a topic 350-es Czetka 472-es króm tank betét lemez kerestetik!!!!!A következő helyen: Jawa motorok szerelése350-es Czetka 472-es króm tank betét lemez kerestetik!!!!!
Üdv!
Elég régóta keresek, sehol nem találok a 472-es Czetkám tankjára króm lemezt. Krómozót kérdeztem, 18.000 lenne a kettő...annyiért...
-
Jawa 350 áttétel változtatás
Üdvözlet!
Itt ott láttam szóba hozva de nem ez volt a téma és nem is találom. Amiről szó lenne, a 472.4-es 350-es Czetkámon a 18/52-es...
-
Bilo started a topic 350-es 472-es Czetka fém láncvédő kerestetik!A következő helyen: Jawa motorok szerelése350-es 472-es Czetka fém láncvédő kerestetik!
Sziasztok!
Pár év alatt sem sikerült megtanulni tájékozódni itt, még most sem tudom mikor hova írjak
Lényeg hogy mennék...
-
Mennyibe kerülhet egy felújítás előtti, patinás, papíros Pannonia?
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok. A tanácsotok kérném, szeretnék vásárolni egy olyan Pancsit, ami megmaradt nagyjából...
-
Excelsior started a topic Méray márkatársakat keresek!A következő helyen: Márkatárs kereső, klub toborzóMéray márkatársakat keresek!
Sikerült beszereznem egy különleges motort ,ami a MÉRAY gyár is használt!
Ez egy 1926-os 350-es,OHV, Blackburne motor ami kicsit hiányos.Lehet,hogy...
-
Bemutatkozás : Toma az új tag.
Tisztelt Veterán Fórumozók !
Mit is írhatnék magamról ami mellőzi a felesleges személyeskedést , nem állít valótlant mégis nyújt...
-
Taurus1047 started a topic Jawa 350 634 motorblokk felújítás - széthúzót keresekA következő helyen: Jawa motorok szereléseJawa 350 634 motorblokk felújítás - széthúzót keresek
Sziasztok!
Óriási segítséget kérnék, motorblokk széthúzót keresek és nem tudom hogy ez típus specifikus szerszám vagy van univerzális...
-
3D modellezés, CAD
Más témákban már volt róla szó. Meg arról is hogy lassan kéne neki egy saját téma, mivel vagyunk páran itt a fórumon akik lelkesen foglalkozunk...Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2013 nov. 21, 17:52.
- 1 like
-
Bemutatkozás
Sziasztok,magamról csak annyit írnék hogy gépszerelő a szakmám. Koromnál fogva már lassan én is veterán leszek,talán azért is éreztem a késztetést,hogy...
-
JAWA és MZ generátorok
Sziasztok!
A fent említett márkák mely motorjai rendelkeznek lehetőleg 12V-os generátorral (legalább ott ne legyen szénkefe és kopó...
-
komár
Sziasztok! Nemrég költöztem el a családi fészekből és szeretett motorjaimat ( simson sr2, schwalbe, jawa mustang, riga12 ) hely hiányában otthon...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Tekes Tamás vagyok, 32 éves, a Szentendrei-szigeti Veterán Autós és Motoros Egyesület alapító és vezetőségi tagja 2006...
-
zim 350
Sziasztok!
Bemutatkozás: pécsi vagyok és többek szerint kórosan vonzódok a régi, vasból készült mechanikus romokhoz. Ezt bizonyítja...
-
Manet 100, 125, Tatran 125
Üdvözlök mindenkit! László a nevem.
Manet 100, 125, és Tatran 125 motorjaimat újítgatom.
Keresek társakat, akiket ezek a motorok...