Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
2 hete fotóztam Zalaegerszegen ezt a szép TLT-t.
Sajnos siettem, ezért nem volt időm beszélgetni a tulajdonossal.
Ha jól látom a hátsó lámpa és a furulya nem eredeti...de ettől még tetszik, nem leszólásként írtam!
Ma voltam egy ismerősömnél aki karosszéria lakatos , és az udvarra beérve ez a látvány fogadott :
Később megtudtam , hogy kipakolták a régi AFIT -trabi raktárkészletét , amiben volt vagy 50 db jobb hátsó sárvédő (gyári ...!) , kíváncsi leszek mi lesz a sorsa , és mi van még a külső-raktárban ..... !!!!
Na ezt kapjátok ki, mit lőttem ma, esti sétám során!
Szerencsére megállt a lámpánál és közelebb tudta menni egy kicsit. Meg át tudtam kapcsolni színesre.
De legközelebb nem csinálok képet, mert amíg a géppel matattam, hogy lefényképezzem, addig nem maradt időm megcsodálni.
Aztán még láttam egy ősöreg Porsche 356-ot, amiről lemaradtam, meg egy cabrio Triumphot, de azt nem rakom ide, mert ezt nem lehet überelni. Azt hiszem.
Everything is better when you decide you don't care.
Annak a Dongónak nem a képek felrakója a tulaja?. A nagyokat kivéve szinte a kasznis emlékeim járgányai!, mikor még a Bolgár kertész és a Rend éber őre is Moskviccsal járt! Az előbbi azért mert az elment a krumpli földön is a másik meg mikor leváltotta a Zsiguli a Moszkvát és egy városban is 2 autójuk volt csak, abban pöffeszkedtek. Falukban pedig száguldott a Moskvics tovább. Az utolsó előtti képen nem a " volt recsegős " váltójut látjuk?, robosztus gépek voltak .
Valóban érdekes volt a kiállítás , Az Ikarus 31 - nél közölte a feleségem : Milyen pici ! Erre alig férnek fel ...
Pedig egy műszakváltás alkalmával ... , de ezt már csak gondoltam .
Az egyik kék MZ Trophy -nál az ismertető táblán 150 ccm szerepelt , én 250-nek néztem a blokkját is , nem vagyok túlontúl otthon a tipusban , létezett ilyen is, 150-ben ? ( a katonai 250 ETZ mellett állt .)
Egyébként nekem tetszett , és a tömegből itélve még sok-sok embernek . Bár egy kicsit megviccelt bennünket az időjárás oda felé. (jó kis eső volt ...)
Az egyik kék MZ Trophy -nál az ismertető táblán 150 ccm szerepelt , én 250-nek néztem a blokkját
Neked van igazad ! Csak 1 db 250 es táblával készültek, és bár nem az én nevem szerepelt rajta, még is az én 250 es trophym mellé tették ki. Ezért kerülhetett a másik mellé a kisebb cm3 tábla. Ami ellenben jobban bosszant, hogy valami ereklyevadász volt oly kedves, és lenyúlta a dongómról a hátsó kerék szelepét ! Lehet nem nagy érték, de már ezt sem egyszerű beszerezni.
- - - Updated - - -
a tömegből itélve még sok-sok embernek
az esti egyenleg, több mint 3.000 látogatóról szólt !
Az ilyen polgár számára volna egy kis program javaslatom , mielőtt hasonló tevékenységre vetemedne , mintegy felkészülés képpen , részesítse a mamáját anyai örömökben , hogy ebből a pásztorórából cseperedő kisöccse nyugodt szívvel szólíthassa apukának .... Lehet hogy a kis kötsög a következő sarkon már el is dobta , "me' hát mégse kell ..."
Gratulálok a helyezéshez , megérdemelted !
Komment