Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Hát sajnos ez Magyarországon meghalt, merthogy egy rallye versenyen meghalt pár néző, ne firtassuk ki hibájából, ezért a atyaúristen kitalálta hogy minden versenyt az ő által akreditált személyek biztosításával lehet megtartani, amit a szervezők gyakorlatilag nem tudnak kifizetni. Ez főleg a hegyi felfutókra és a lezárt utakon tartott versenyekre vonatkozik, de a pályaveresenyek is meghaltak ahol nincs elég szponzor.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa volt a Nova Goriziai veteran verseny evforduloja csinaltam par kepet

Leave a comment:
-
-
Dolgoztál Zsolti? Ezek közül a szép gépek közül melyik a Tiéd? Egy Triesti teli nem kis kihívás lenne?, de nem kivitelezhetetlen!
Leave a comment:
-
-
-
Amúgy a múzeumról jut eszembe.
Tavaly volt a Keceli Motormúzeum megnyitója. https://www.facebook.com/p/Motor-Gy%...aZHEMVgs8&_rdr
jelentős számú motocrossos barátom volt jelen, 8-10 fő, akik nem összebeszéltek csak eljöttek.
ebből a társaságból nem láttam senkit. ejnye-bejnye!
esetleg lehet pótolni a mulasztást, mert Mezőcsáton kikérdezem és/vagy dolgozatírás lesz!
Utoljára szerkesztve a következő által: emu; 2024 jan. 10, 06:17.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Mondjuk ez sem egy múzeum -nak néz ki, de az. És szinte mind nem felújított. Hol vannak ilyenek ennyi versenymotorral???????????movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa lőttem egy par kepet
Leave a comment:
-
Hat sajnos ezek nem az enyemek ,de elobb utobb ossze allotok en is egy par darab jarmuvet es helyet csinalok nekik méltót.Es akkor majd rendezunk egy talalkozot Trieste-be
- 5 likes
Leave a comment:
-
Ez szép , és mikor hívsz megnézni a múzeumodat ? Vagy
csak részleteket mutatsz ???
- 3 likes
Leave a comment:
-
Jó kérdés, a szerveren nincs semmilyen korlátozás sem. Ha megvan a link bárki hozzáférhet....emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt én miért nem látom?
/SZERK
Mit ír ki a böngésződ ha a képet akarod megnyitni direktbe?
https://content.section9.me/im/vf/lvk/p.pngUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2024 jan. 08, 10:56.
- 1 like
Leave a comment:
-
Ezt én miért nem látom?jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValahol Győrben.....

Leave a comment:
Leave a comment: