Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Ati0407
    replied
    Ma fotóztam ezt a gyönyörű Mercit a Kalocsa - Meszesi Dunaparton.... (Ráadásul utána Kiskőrös felé menet - úgy negyed három tájékán - egy MZ ES 125 jött szembe, arról sajnos nincs kép....)

Leave a comment:

• emu
    replied
    Sajnos méltánytalanul drága lett ez is, pedig eredetileg az egyetlen erénye az olcsósága volt

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Én már régóta kacérkodom a gondolattal " egy kacsa" mily jó lenne?? de lehet már csak elképzelés marad. Bár ha eldől alattam a motor mert nem tudom megtartani még lehet. Az tényleg nem a száguldozásra termett. Tojást hordok a szántáson mint a tervezője is mondotta.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elvileg ök használtak először elsőhajtást,független kerékfelfüggesztést..
    Volt még pár. PlKW De a ma használt rendszer a FIAT műve. Különben nekem is tetszik, csak így....másnál..

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A kacsa a maga egyszerűségével nagyszerű.
    Elvileg ök használtak először elsőhajtást,független kerékfelfüggesztést.......Nekem is tetszik!

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Nekem tetszik a Kacsa és van még egy zárt kisteher ami jobbára egy rabszállítóra hasonlít vagy arra is használták. A kacsa a maga egyszerűségével nagyszerű.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet .
    Biztos van valami tudatmódosító hatása.
    Aki képes megalkotni egy Citroen H Van-t, .... ott valami nem kerek.

Leave a comment:

• emu
    replied
    Lássuk be ez nem európai használatra lett kitalálva, gyakorlatilag egy leegyszerűsített kacsa, mely önmagában is a faékkel egyenlő bonyolultságot mutat, amit elsősorban afrikában gondoltak használni, de azért a St.Tropezi csendőrök is ilyennel hősködtek.

Leave a comment:

• zahi
    replied
    Ha te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet ...

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Sokáig tartott amíg valamilyen szinten meg tudtam barátkozni ezekkel a formákkal.. Őrült munka lehetett a Francia tervezőknek, amíg összeválogatták az egymás mellé kerülő leginkább össze nem illő alkatrészeket.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már kezdtem örülni, hogy a Tiéd
    Én is tudnék neki örülni !

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Már kezdtem örülni, hogy a Tiéd és jövőre Kesziben sétakocsikázunk.!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Én meg ezt egy ügyfelemnél !

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Bár a képen nem látszik, de könnyen eltudom képzelni a Koppány kipufogó hangját.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Azért vannak autentikus és jó részletek! Az a hátsó rács roppant hasznos elem pl. nem hullik a szélvédőre a hó, hátsó utas nyakára nem süt a nap / nekem is volt/. A kalaptartóra illő volt a Videoton hangfal és milyen jól szólt!. Számomra még egy piros pötty küszöbcsere után vissza tették a díszlécet.A felni részlet?? szebb lenne a gyári. A váltókarra meg kellene egy akkortájt divatos gomb helyetti kéz mellyel akár menet közben megtudná vakarni a fülét vagy előtudná halászni Spongyabob társát a Fikuszt!!

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X