Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Ma fotóztam ezt a gyönyörű Mercit a Kalocsa - Meszesi Dunaparton.... (Ráadásul utána Kiskőrös felé menet - úgy negyed három tájékán - egy MZ ES 125 jött szembe, arról sajnos nincs kép....)2 képek
- 8 likes
-
Sajnos méltánytalanul drága lett ez is, pedig eredetileg az egyetlen erénye az olcsósága volt
- 1 like
Leave a comment:
-
Én már régóta kacérkodom a gondolattal " egy kacsa
" mily jó lenne?? de lehet már csak elképzelés marad. Bár ha eldől alattam a motor mert nem tudom megtartani még lehet. Az tényleg nem a száguldozásra termett. Tojást hordok a szántáson mint a tervezője is mondotta.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Volt még pár. Plmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElvileg ök használtak először elsőhajtást,független kerékfelfüggesztést..
KW De a ma használt rendszer a FIAT műve. Különben nekem is tetszik, csak így....másnál..

- 4 likes
Leave a comment:
-
Elvileg ök használtak először elsőhajtást,független kerékfelfüggesztést.......Nekem is tetszik!sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kacsa a maga egyszerűségével nagyszerű.
- 1 like
Leave a comment:
-
Nekem tetszik a Kacsa és van még egy zárt kisteher ami jobbára egy rabszállítóra hasonlít vagy arra is használták. A kacsa a maga egyszerűségével nagyszerű.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Biztos van valami tudatmódosító hatása.zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet .
Aki képes megalkotni egy Citroen H Van-t, .... ott valami nem kerek.
- 1 like
Leave a comment:
-
Lássuk be ez nem európai használatra lett kitalálva, gyakorlatilag egy leegyszerűsített kacsa, mely önmagában is a faékkel egyenlő bonyolultságot mutat, amit elsősorban afrikában gondoltak használni, de azért a St.Tropezi csendőrök is ilyennel hősködtek.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Ha te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet ...
- 3 likes
Leave a comment:
-
Sokáig tartott amíg valamilyen szinten meg tudtam barátkozni ezekkel a formákkal..
Őrült munka lehetett a Francia tervezőknek, amíg összeválogatták az egymás mellé kerülő leginkább össze nem illő alkatrészeket.
- 6 likes
Leave a comment:
-
Én is tudnék neki örülni !sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár kezdtem örülni, hogy a Tiéd
- 1 like
Leave a comment:
-
Bár a képen nem látszik, de könnyen eltudom képzelni a Koppány kipufogó hangját.
- 1 like
Leave a comment:
-
Azért vannak autentikus és jó részletek! Az a hátsó rács roppant hasznos elem pl. nem hullik a szélvédőre a hó, hátsó utas nyakára nem süt a nap / nekem is volt/. A kalaptartóra illő volt a Videoton hangfal és milyen jól szólt!. Számomra még egy piros pötty küszöbcsere után vissza tették a díszlécet.A felni részlet?? szebb lenne a gyári. A váltókarra meg kellene egy akkortájt divatos gomb helyetti kéz mellyel akár menet közben megtudná vakarni a fülét vagy előtudná halászni Spongyabob társát a Fikuszt!!
- 2 likes
Leave a comment:
Leave a comment: