Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kuplung+gáz, ahogy az elő van írva. De a gázra semmi reakció. Aztán pár méter gurulás után finoman kiengedtem a kuplungot, erre a motor szépen lassan újra életre is kelt.
    Nekem még csak le sem állt, illetve kuplung gázra már életre kelt és mentem tovább, mégis (a képet az elkenődésről beraktam) jelentős felületen szorult.

Komment

Ma UK is és én is átmentünk a Szentendrei-szigetre, hogy amint megbeszéltük, "félúton találkozzunk" a póló átadás ürügyén. Egy kör is belefért a szigeten, amihez nagyon szép idő volt. UK is élvezte remélem, bár a kétütemű ment elől és füstölt hátra...

A képek Kisorosziban a Szigetcsúcson készültek.

Click image for larger version

Name:	20150712_085020.jpg
Views:	1
Size:	194.0 KB
ID:	144913Click image for larger version

Name:	20150712_085036.jpg
Size:	193.8 KB
ID:	144914Click image for larger version

Name:	20150712_090616.jpg
Size:	192.8 KB
ID:	144915Click image for larger version

Name:	20150712_093749.jpg
Size:	203.2 KB
ID:	144916

Komment

A heten en is megjartam a szellel penteken mentem volna egy kis vakaciora Pag szigetre de Novi Vinodolski utan Povile-tol nem jutottam tovabb ketszer probalkoztam mire sikerult elesni .Mondjuk kettenvoltunk meg 3 doboz plussz matrac uszony es ket szigonypuska felkotve volt legellenallas.Szerencsere nem lett semmi baj ,ugyhogy visszafordultam es mentunk Istriara ott kissebb a szelClick image for larger version

Name:	DSC_0056.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	144919Click image for larger version

Name:	DSC_0055.jpg
Size:	200.7 KB
ID:	144920 ezt a fotot maskor csinaltam de igy nez ki ha utazom tobbnyire

Komment

A képek Kisorosziban a Szigetcsúcson készültek.
          Nagyon frankó partszakasz, majd ha Szadán lakunk biztos felkeresem.

Komment

majd ha Szadán lakunk
            Ez már tuti ?..............

Komment

Tuti.... évek kérdése az egész....

Komment

Ma egy Bmw r45 -tel mentem egy km-t. ami igazán tetszett,az a nem egész 200-as alapjárati fordulatszám.

Komment

Eljött tegnap az egyik haver, és kerekítettünk egy 35-40 km es kört, néptelen másodrendű utakon, és pár közeli falun keresztül...
                  Click image for larger version

Name:	IMG_20150805_143407.jpg
Size:	193.2 KB
ID:	146123
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ma délelőtt én is mentem egy kört!........na jó!!!Kicsit belenyúlt a délutánba is!3/42-re értem haza!Építik a 21-est!Nehéz haladni!Megreptettem a ,,Sárkányt"!(Talán van aki tudja hol-merre jártam?)Annyit könnyítésül hogy az utolsó 5 kép NEM a ma 70 éve ledobott atombomba helyszínén készült!Ez bizony Magyarországon!

Komment

Én meg holnap megyek villanymotorral.

Komment

Én ugyan nem motoroztam ma sem, de Ricsi és édesapja Söjtörről ma meglátogattak minket. Egy T5 és egy P12 nyergében érkeztek. Nagyon jó volt őket megismerni. Részletesebben nem írok, azt meghagyom Ricsinek.

Köszi, hogy meglátogattatok!

Komment

Én meg holnap megyek villanymotorral.
                          Én meg felkészítettem a dongómat a holnapi menetre. Úgy néz ki, most nem lesz vihar, rohanni sem kell sehova. Csak a hátizsákba gyömöszölt MZ főtengelyt viszem munka után a motorszerelőhöz...

Komment

(Talán van aki tudja hol-merre jártam?)
                            Én igen!!! De mondjuk nekem könnyű.

- - - Updated - - -

És azt tudtad hogy a 4. és az 5. képen, a durvából megmaradt csarnokból színpadot csináltak? Egy Romszínpadot.
                            Ennek azért örülök mert így ez már megmarad, megőrzik.

Komment

Ennek azért örülök mert így ez már megmarad, megőrzik.
                              Ennek én is örülök! De hogy miért azt nem tudom?!1976-ban egy reklám szatyorral jöttem el a városból.........nem kívántam azt a jövőt ami ott ígérkezett!De azért minden évben egyszer csak elmegyek ha csak egy órára is!Nem bántásból mondom........de ennyi!Voltam a sulimban is az igazgató helyettes néni kisérgetett(gondolom nehogy elvigyek,vagy bevigyek valamit!)Kicsit elszóltam magam(Ez úttal is bocsi!) meglepődve állapítottam meg hogy az óta sem festettek az intézményben!

Komment

En holnap fogok arra menni ha nem is esik utba de azert mindig keresztul megyek azon a hidon.Emlekszem mikor meg gyerekkoromban mindig agaskodtunk a buszon mikor arra vitt hogy lassuk a csapolast. (az izzo folyekony vasnak az onteset)Bent nem voltam soha mert Miskolcra jartam kozepiskolaba,de inkabb azt nem latogatom meg mert igy legalabb szep emlekeim vannak csak Egyebkent nagyon lehangolo azegesz es az is ami korulveszi az enyeszet elkepeszto

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information