Kuplung+gáz, ahogy az elő van írva. De a gázra semmi reakció. Aztán pár méter gurulás után finoman kiengedtem a kuplungot, erre a motor szépen lassan újra életre is kelt.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
A heten en is megjartam a szellel penteken mentem volna egy kis vakaciora Pag szigetre de Novi Vinodolski utan Povile-tol nem jutottam tovabb ketszer probalkoztam mire sikerult elesni .Mondjuk kettenvoltunk meg 3 doboz plussz matrac uszony es ket szigonypuska felkotve volt legellenallas.Szerencsere nem lett semmi baj ,ugyhogy visszafordultam es mentunk Istriara ott kissebb a szelezt a fotot maskor csinaltam de igy nez ki ha utazom tobbnyire
- 6 likes
Komment
-
Ma délelőtt én is mentem egy kört!........na jó!!!Kicsit belenyúlt a délutánba is!3/42-re értem haza!Építik a 21-est!Nehéz haladni!Megreptettem a ,,Sárkányt"!(Talán van aki tudja hol-merre jártam?)Annyit könnyítésül hogy az utolsó 5 kép NEM a ma 70 éve ledobott atombomba helyszínén készült!Ez bizony Magyarországon!
- 5 likes
Komment
-
Ennek azért örülök mert így ez már megmarad, megőrzik.
Ennek én is örülök! De hogy miért azt nem tudom?!
1976-ban egy reklám szatyorral jöttem el a városból.........nem kívántam azt a jövőt ami ott ígérkezett!De azért minden évben egyszer csak elmegyek ha csak egy órára is!Nem bántásból mondom........de ennyi!Voltam a sulimban is az igazgató helyettes néni kisérgetett(gondolom nehogy elvigyek,vagy bevigyek valamit!)Kicsit elszóltam magam(Ez úttal is bocsi!) meglepődve állapítottam meg hogy az óta sem festettek az intézményben!
- 3 likes
Komment
-
En holnap fogok arra menni ha nem is esik utba de azert mindig keresztul megyek azon a hidon.Emlekszem mikor meg gyerekkoromban mindig agaskodtunk a buszon mikor arra vitt hogy lassuk a csapolast. (az izzo folyekony vasnak az onteset)Bent nem voltam soha mert Miskolcra jartam kozepiskolaba,de inkabb azt nem latogatom meg mert igy legalabb szep emlekeim vannak csak Egyebkent nagyon lehangolo azegesz es az is ami korulveszi az enyeszet elkepeszto
- 4 likes
Komment

Komment