Közlemény

Collapse
No announcement yet.

van itt bogaras? :)

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  #16
  hajni0912 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  mert ahhoz nem értek
  smuk73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Mi lenne ha vitatkoznál?
  Szia smuk73!
  Szerintem hajni0912 egy okos Hölgy módjára nem vitatkozik olyan dolgokon amihez "nem ért"! Ebben a társadalomban nem csak itt kéne belátni, hogy a hozzá nemértéssel vitázni nagyon meddő dolog, csak az idő megy vele! Mégis sokan "megélnek" belőle, de a közös a kétféle párbeszédben, hogy ők is a Mi zsebükre és Mi is a saját zsebünkre "húzzuk az időt" a meddő vitákkal!
  Úgy gondolom, Hajni a Fórum lényegét jó oldaláról kezdte el feszegetni, hogy tanácsot, információt kért és nem kezdeményezett egy olyan "beszélgetést", amelyben már előre eltervezte volna, hogy akármit válaszolunk a kérdésére, Ő úgyis azt 'csinál amit akar'! Te értesz a Bogarakhoz, Hajni meg lehet, hogy helyesírást tanít az egyetemen! Vitatkoznál Vele?
  Félre ne érts, vitatkozni valamint érvelni két különböző dolog, de mindkettő kíván némi jártasságot a témában! Ha nincs meg ez a jártasság, csak "veszekedés" a vita vége!
  Kakas, hajni0912 és 3 további látogató kedvelte ezt.
  A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

  Komment


   #17
   hajni0912 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Fűtés?? az nincs )))))))))))))
   úgyis itt a nyár!
   Kakas és hajni0912 kedvelte ezt.

   Komment


    #18
    Szia Hajni!
    Zsiga vagyok és már gyerekkorom óta " Bogaras" bár az elsőt csak 1995-ben vettem meg. Azóta,hogy ne legyen egyedül vettem még egy társat hozzá így már ketten vannak. Magam is a gyári állapothoz ragaszkodva nem javaslom a műanyagot. Tudok neked segíteni bolt cím megadásával hol vehetsz újat,de egy jó állapotú bontott is megteszi. Egy kicsit rendbe kell tenni és jó lesz. Ennek beszerzésére is tudok neked segítséget nyújtani.
    Üdv. Zsiga
    hajni0912, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


     #19
     köszi szépen, aranyos vagy! Megmondod a bolt címét?Nagyon szépek a bogaraid, néztem... Csodásak




     nem tanítok helyesírást az egyetemen




     Zsiguci!
     Abban is tudnál segíteni, hogy hogy kell megnézni, hogy a hátsó felfüggesztés dupla-e? Ez nekem kicsit kínai Lengéscsillapítót akarok venni, és ezt kérdezték hozzá. Mit kell megnézni rajta?
     Kakas kedvelte ezt.

     Komment


      #20
      hajni0912 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Zsiguci!
      Abban is tudnál segíteni, hogy hogy kell megnézni, hogy a hátsó felfüggesztés dupla-e? Ez nekem kicsit kínai Lengéscsillapítót akarok venni, és ezt kérdezték hozzá. Mit kell megnézni rajta?
      Hajni!
      Itt van a válasz:http://veteran.forum.hu/szerelesi-ke...574/#post13209
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

      Komment


       #21
       Szia Hajni!
       Én új vagyok itt a fórumon, de azért elég "bogaras" . Igaz, hogy az én kedvencem egy régi Renault 18 kombi, de azért imádom a VW bogarat! Az én autómon viszonylag már sok a műanyag alkatrész (sajnos), de én gyűlölöm a műanyagot. Szép Magyar nyelvünk választ ad a kérdésedre. Műanyag (mű-anyag) tehát nem anyag, csak úgy néz ki és bizonyos esetekben hamarabb tönkremegy mint a fém (szerintem). Egyébként véleményem szerint a bogárka egy imádni való autó.
       Családunk nagy kedvence! Vigyázz rá nagyon!

       Komment


        #22
        nagyon vigyázok rá köszi)))Egyébként itt a többiek már lebeszéltek a műanyag sárvédőkről fejet hajtok előttük)) üdv a klubban, bár még én is nagyon újnak számítok itt

        Komment


         #23
         Szervusz Hajni!

         A vaterán szmoki2 eladónál egy garnitúra (4db) sárvédő,20000,-Ft.. Aukció vége:2012.07.07;15:15:27.A hirdetést a járművek veterán rovatban találod meg,a fenti adatok alapján,lehet,ha te a két elsőt szeretnéd csak,akkor arra is van mód.

         Üdvözlettel:Che

         Komment


          #24
          köszi, de sajnos egyenlőre nem találom(( belinkelnéd?




          megtaláltam Jónak is néznek ki, ugye? szerinted ez jó az enyémhez? én úgy nézem, igen... kösziiiiiiii

          Komment


           #25
           Üdv Hajni!

           Jó bogarazást!
           Én majdnem túl vagyok egy rendbehozatalon, tulajdonképp sosem lesz kész
           Ha kérdésed van keress nyugodtan.

           Komment


            #26
            Egyik munkatársamtól kaptam a képen megörökített jó kis szerelési könyveket. Állítólag kidobásra ítélték egy szekrény teljes mennyiségét egyik ismerősénél, azok közül mentette ki őket. Ez a kettő műszaki témájú volt a kupacban. Kár lett volna értük. Szóval ha valaki idetévedne Volkswagen Bogár szerelésével összefüggő problémájával felajánlom, hogy megnézem mit írtak róla, mivel beszkennelni nem lenne szerencsés. A sárga könyv Maróti kiadás, gondolom nem örülnének túlzottan a jogtalan sokszorosításnak...
            Remélem jó helyen lesz itt, mert más Bogárral foglalkozó részt nem láttam, és csak ezért nem akartam új témát indítani.
            Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2017 dec. 05, 20:07.

            Komment


             #27
             Szervusz Titus!

             Itt mindenki bogaras,de ettől még nem biztos,hogy Volks Wagenes.Maróti könyvet még a szkennel közelébe sem érdemes vinni,mert már abból is jogi vita adódhat,-pedig ...............jukat,ők is csak más tollával ékeskednek!

             Sajnos sok műszaki könyvnek az lesz a sorsa,hogy az örökösök,érdeklődés hiányában eldobják,ha néhány megmenekül az csak a puszta szerencsének köszönheti,pedig a múlt ismerete nélkül a jövőt sem lehet építeni.A könyvekből szerzett tudás hasonlatos mint a végtelenbe futó út,az elejét járjuk,a távolba vezetőt még csak építjük és a végét nem látjuk,mert beláthatatlan.

             Üdvözlettel:Che

             Komment


              #28
              Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szóval ha valaki idetévedne Volkswagen Bogár szerelésével összefüggő problémájával felajánlom, hogy megnézem mit írtak róla,
              Én szeretném ha a motorra vonatkozó beállítási adatokat privát oldalon elküldenéd nekem!Mivel rozsdásodik nállam egy darab,és alkalomadtán szeretném beindítani...
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

              Komment


               #29
               Kedves Máté!

               Emlékszem arra a fotóra,amit egyszer régebben feltettél és egy épületből kilógott egy bogár karosszéria nélkül.Arra viszont nem emlékszem,hogy pontosan milyen volt az a motor.Ahhoz,hogy beállítási adatok legyenek a VW motorhoz tudni kellene,hogy milyen motor is az,mert több féle készült belőle,már a ccm.-re értem,a boxer az egyértelmű.Legjobb lenne a motorkód ismerete a pontos azonosításhoz.

               Üdvözlettel:Che

               Komment


                #30
                Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Maróti könyvet még a szkennel közelébe sem érdemes vinni,mert már abból is jogi vita adódhat
                Emlékszem a közelmúlt eseményeire ezzel kapcsolatban, és nem szeretném, ha a fórum emiatt újra reflektorfénybe kerülne.
                A magam részéről is többre értékelem az írott tudást, mint a neten fellelhetőt. Találó a név: ,,felhőben tárolt adatok". Azt könnyen elfújja a szél, és nem marad semmi, bár nem erre gondolt aki kitalálta az elnevezést. De az biztos, hogy akármi is legyen könnyebben elérhető a neten, ha van. Egyre többször találkozom azzal, hogy eltűntek régi oldalak, jellemzően ahol valamiféle letölthető anyagokat találtam valamikor. Persze ez nem véletlen.

                mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Én szeretném ha a motorra vonatkozó beállítási adatokat privát oldalon elküldenéd nekem!Mivel rozsdásodik nállam egy darab,és alkalomadtán szeretném beindítani...
                Rajta vagyok az ügyön, küldöm is ahogy tudom.
                Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2017 dec. 05, 22:10.

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X