Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    javaslom, ezt a témát ne erőltessük !
    támogatom!

Komment

Ez itt a Hyde park... itt mindent szabad. (majdnem) Szerintem... tudjuk hogy különbözőek vagyunk...van amiben nagyon.. De ez apróság. Szerintem kulturáltabb és összetartóbb a társaság mintsem bármi is éket verjen közénk. No és ha vitázunk? Hát akkor békülünk! Politikai hovatartozás ide-oda....amíg van egy szelet kenyerem... bármelyikőtök segítségére kettétöröm.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        De ez apróság. Szerintem kulturáltabb és összetartóbb a társaság mintsem bármi is éket verjen közénk.
        Szerintem inkább ne kockáztassunk, láttam már nagyon sok csúnya szétrobbanást..... (Félreértés ne essék nem nézem le a társaságot vagy akárki mást a nézetei miatt, csak úgy vagyok vele ha nem muszáj akkor ne rázzuk fel a darázsfészket....)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szerintem inkább ne kockáztassunk, láttam már nagyon sok csúnya szétrobbanást.
          Itt nem lehet olyan... jön a Csilla két csendes szóval....s újra szent a béke.,

Komment

jön a Csilla két csendes szóval...
            Az egyik legklasszabb csaj a csapatban... Mirmur felesége..

Komment

Az egyik vagány a másik csendes,a harmadik,legklasszabb ...mindegyiknek megvan a maga egyénisége és szerintem imádjuk őket , mert elviselnek bennünket !!!! (én biztosan)
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az egyik legklasszabb csaj a csapatban... Mirmur felesége..
                Fúúúúú ! Ez ám a büszkeség, és ha megmutatom neki elfog pirulni de nem kicsit . Köszönöm !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Köszönöm !
                  Örülök ha segíthetek...remélem szerzek neked egy jó pontot vele.

Komment

Én is segítek nem egy ponttal egy nagy Pöttyel minden Lánynak kik azon igyekeznek, hogy jól érezze magát a csapat. vannnak szerencsére párannév nélkül de Köszönjük!

Komment

Szervusztok! Engedelmetekkel feldobom a hangulatot!--- Inkább, mint a talpamat!

https://www.youtube.com/watch?v=UVSBhAr58p4

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        feldobom a hangulatot
                        Sikerült, e ronda, ködös reggelen, kösz...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X

Debug Information