Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
Ez itt a Hyde park... itt mindent szabad. (majdnem) Szerintem... tudjuk hogy különbözőek vagyunk...van amiben nagyon.. De ez apróság. Szerintem kulturáltabb és összetartóbb a társaság mintsem bármi is éket verjen közénk. No és ha vitázunk? Hát akkor békülünk! Politikai hovatartozás ide-oda....amíg van egy szelet kenyerem... bármelyikőtök segítségére kettétöröm.
- 10 likes
Komment
-
Szerintem inkább ne kockáztassunk, láttam már nagyon sok csúnya szétrobbanást.....Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ez apróság. Szerintem kulturáltabb és összetartóbb a társaság mintsem bármi is éket verjen közénk.
(Félreértés ne essék nem nézem le a társaságot vagy akárki mást a nézetei miatt, csak úgy vagyok vele ha nem muszáj akkor ne rázzuk fel a darázsfészket....)
- 4 likes
Komment
-
Itt nem lehet olyan... jön a Csilla két csendes szóval....s újra szent a béke.,jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem inkább ne kockáztassunk, láttam már nagyon sok csúnya szétrobbanást.
- 6 likes
Komment
-
Az egyik legklasszabb csaj a csapatban... Mirmur felesége..Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejön a Csilla két csendes szóval...
- 5 likes
Komment
-
Az egyik vagány a másik csendes,a harmadik,legklasszabb ...mindegyiknek megvan a maga egyénisége és szerintem imádjuk őket , mert elviselnek bennünket !!!! (én biztosan)"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Fúúúúú ! Ez ám a büszkeség, és ha megmutatom neki elfog pirulni de nem kicsit . Köszönöm !Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz egyik legklasszabb csaj a csapatban... Mirmur felesége..
- 5 likes
Komment
-
Örülök ha segíthetek...remélem szerzek neked egy jó pontot vele.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm !

- 3 likes
Komment
-
Szervusztok! Engedelmetekkel feldobom a hangulatot!--- Inkább, mint a talpamat!

https://www.youtube.com/watch?v=UVSBhAr58p4
- 5 likes
Komment
-
Sikerült, e ronda, ködös reggelen, kösz...pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefeldobom a hangulatot
- 4 likes
Komment
Komment