Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Helló-sziasztok! Lényegében kisgyerek korom óta motorozok,megjártam a ranglétrát,kismotor-nagymotor-nagyobbmotor-és most ősz óta a nagy álom,egy oldalkocsis IZS! Vannak vele gondok,de majd alakul,a lényeg,hogy acsaládnak is bejön!
Az nagy dolog,ha a családnak bejön,mert bár mi,hímek tagadjuk,de azért egy békés családi élet alapja,egy egyet értő asszony.Írhattam volna csupa nagybetűvel is,-de lássuk be ők hordozzák vállukon a család gondjait,-ők viselik el a mi különcködéseinket,-így a veterán megszállottságunkat.Az nagyon nagy szerencse,ha nem perelnek velünk,sőt bátorítanak és élvezik munkánk esetleges sikereit.
Az hogy,vannak gondok a fogatoddal egy dolog,-sok munkával és kitartással és természetesen ráfordítással ezek meg fognak oldódni.Itt a fórumon meglehetősen erős az IZS "frakció",-ha szakmai kérdésekben problémád adódik,biztosan segítséget fogsz kapni,-csak kérdezned kell.
Tisztelettel kérlek,hogy ne a bemutatkozás legyen az első és utolsó hozzászólásod a fórumon,-légy konstruktív aktív tagunk!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok neked és a családodnak!
Hali Mindenkinek,és köszi! A vas az egy 76-os Planéta 3,orosz oldalkocsival! Lejárt műszakival,de rendezett papírokkal vettem,és két nap múlva már friss műszakival nyomultam vele! Előtte nem mentem még soha oldalkocsissal,de nagyon király! Jelenleg az oldakocsi le van szedve,mert beteg volt,aztán meg úgy döntöttem,ha már szét van szedve,akkor kap egy festést is(ne a rozsda egye meg)!
Komment