Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Háromkerekű segítségkérése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Háromkerekű segítségkérése

Tisztelt oldtimer kedvelők!
    Szeretném a segítségeteket kérni egy 1968-as kiadású Sachs 502 1/a blokkos 47ccm-es Motograziella tipusú
    moped talpra állításához!
    Közelebbről: arról van szó, hogy a motorgyújtását szét barmolták, gyújtótekercset szétverték és az excenter is hiányzik belőle!
    Ha esetleg van valakinek valahol tudomása egy ilyen mociról vagy alkatrészről nagyon-nagy örömmel venném az értesítést a p.mihaly@invitel.hu emilen !

A segítségeteket előre köszönöm és mindenkinek :BUÉK!

Szervusz. A típust nem ismerem, de találtam egy szétszedettet, amiből, ha jól értelmeztem adnak el darabokat is. Aki olvassa ezt a részt és keres valamit bármikor - egy képet mellékelljen a típusról és a keresett alkatrészről, mert így sokkal nagyobb eséllyel indul, hogy találnak neki valamit a keresett holmiból. Nagy valószínűséggel többen vagyunk itt a fórumon , akik "vizuális " alkatok " / pl.: nagyon össze kellen e szednem magam, hogy emlékezzek arra, hogy két hete szerdán mit csináltam, de arra emlékszem , hogy a csepeli ( az a helyszín, ami több mint tízenöt éve kinőtte magát ) valamelyik börzén az egyik piros utánfutóban mi volt. / Az emailt küldöm. Üdvözlettel.
    soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X