Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kalapács Attila

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kalapács Attila

Üdvözletem a fórumozóknak!

Kalapács Attila a nevem, és bevallom tanulni, illetve értékes ötletek, tanácsok elsajátítása miatt jöttem az oldalra.
    Rövid történetem egy Riga motorral kezdődött, amire bár vigyáztam, (újan kaptam 12 évesen) sajnos anyagi problémák miatt korán megszabadult tőlem.
    A régi motorok iránti szeretet az valószínű öröklődött. Édesapámnak volt több Pannóniája is, és ezekről nagy lelkesedéssel és szeretettel mesélt nekem. Ha meglátok egy régi szép motort, könny szökik a szemembe, és ez nem irónia, ez így van. Egyszer lehetőségem lett volna rá, hogy vásároljak egy yamaha virago 535-öt.
    Beszéltem a szalon eladójával, és már éreztem ahogy szelem a levegőt vele.
    Kértem egy kis időt, és kimentem az utcára, hogy mindezt megbeszéljem a feleségemmel (aki akkor még nem volt az hivatalosan), és itt véget ért az álom. Rávilágított, miszerint is:- Ezzel csak te tudsz menni, én nem.
    -Ha lesz gyerek hova ülteted. -Ez beázik, mit csinálsz ha esik?. -Én erre nem ülök fel.......stb....
    És itt jegyezném meg,még is elvettem feleségül....
    Szóval vettem egy Alfa Romeo Alfasud Sprint-et.
    Ezt a gépjárművet, nem magyar személyek kicsalták tőlem, megfenyegetvén engem és a családom.
    Később láttam összevissza törve, sírni tudtam volna. Ennek kb 20 éve
    Azóta az álom, és a remény ami megmaradt nekem, hogy egyszer lesz egy saját motorom, ami csak az enyém! Jelenleg Ausztriában dolgozom, próbálom a családomnak, és az én álmaimnak eléréséhez megteremteni a hátteret. Sok sikert a munkátokhoz, és minél több írást, hisz mi kezdők ebből tanulunk!

Szia!

Hát egy kicsit elszomorodtam az írásodon.
    Feleségem és lányom is értetlenkedve néztek rám, amikor bejelentettem,hogy szeretnék venni egy Pannóniát (régi álmom volt már). Kezdeti csodálkozás után, azért éreztem támogatásukat.
    Amikor aztán valamelyest kipofoztam a motoromat és elvittem mindkettőjüket egy próbakörre, minden megváltozott.
    Mostmár egyre többször hallom tőlük (főleg a feleségemtől), hogy "mikor lesz már tavasz? Jó lenne már egyet motorozni!"
    Talán nálatok is egy kicsi lökés hiányzik és beindulna valami.
    Kívánom neked, hogy teljesüljön az álmod, miként az enyém is!
    Legyen neked is minél hamarabb motorod, talán legjobb lenne egy oldakocsis, melybe a gyerek is elfér!

Üdv.: Ricsi

Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 jan. 06, 21:14.
    OdinHEM, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X