Közlemény

Collapse
No announcement yet.

öcsibácsi66

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

öcsibácsi66

Sziasztok!
    Lichner József a becsületes nevem,dunakeszin élek,de "fóti gyerek" vagyok.Jogosítványom és motorom sem volt soha,de minden barátom és a testvérem is MOTOROS.Így hát sikerült bemotoroznom az ország nagy részét,igaz csak utasként.Aztán tavaly tavasszal egy jó barátom segítségével hozzám került egy ütött-kopott Danuvia.Nagyon örültem neki és a családomnak is tetszett.Másfél nap tisztogatás javítgatás után beindúúúlt!!!Természetesen volt segítségem is,a 4-éves kisfiammal csináltuk!Nagy az öröm!Azóta az összes mellékutat bejártam/természetesen a főút az tabu/nyugis,veterános tempóban,nagyon élvezem.A teljes felújítás még csak terv,de egyszer meglesz.Hát így lettem én "motoros" és emiatt léptem be hozzátok,remélem egyszer hasznára lehetünk egymásnak!
    Jó motorozást kívánok nektek!

öcsibácsi66 kedvelte ezt.

Komment

Köszi a hozzászólást,jó a nóta!

Komment

Üdvözlet minden fórumlakónak!

Szabó Miklós vagyok, 19 éves vagyok, Érden lakom.
        Van 4 Simsonom, a legöregebb egy 1973-as SR4-2/1-es Star 10700 km-rel, bontatlan blokkal, a legfiatalabb egy 1990-es SR50/1B-H40, jelenleg szétszedve.
        Ezen kívül van egy kb '83-as vázzal rendelkező S51-esem, ami kicsit át van faragva a közlekedés és az én elvárásaimnak megfelelően :
        ETZ elsővilla
        Cagiva Mito fék, Grimeca főfékhengerrel
        Normális gumik (elöl Sava MC2, hátul Heidenau K55)
        70/4F henger, nyomatékosra hangolva
        gyári kipu, gyári karbi
        tirisztoros gyújtás
        gyári négy sebesség, hosszú szekunder áttétellel
        Skoda hőmérő, Puch fordulatszámmérő, Cateye km óra
        fogyasztás barátságos, gyorsulás kellemes
        etanol üzem

A negyedik kosárban van
        Egyéb motorokhoz volt némi közöm, (pl babetta, TS MZ), de csak ezekre a libakergetőkre van jogosítványom.

Bármi kérdés van még, szívesen válaszolok

Üdv,

M.

Komment

Szervusz Józsi és Miki!

Gondolkodtam,hogyan is válaszoljak a közösre sikeredett bemutatkozásra,de -gondolom Miklósunk egy kissé elszúrta,-nem indított saját témaként önálló bemutatkozást,de a lényeg,hogy itt van.Majd "kitanulja a fórum működését és akkor minden a helyére kerül,-remélem!

Kedves Józsi!

Azért,gondolom teljesen más érzés a kormányt fogva átpöfögni a tájon,mint utasként,-minden gépészkedés nélkül,csak haladni előre.A motorozásban,-szerintem éppen az a legjobb dolog,hogy eggyé válsz a géppel,kezeled,-és utazol,elsuhannak a házak,fák,-szinte a természet részévé válunk.Az ütött-kopott Danuviából,még lehet nagyon szép motor is,a jogsit meg lehet szerezni (amennyiben még mindig nincs) és biztos vagyok benne,hogy a motorozás még nagyon sok kellemes élményt fog szerezni neked (nektek).

Kedves Miklós!

Fiatal korod ellenére jól bespájzoltál a Simsonokból.A robogókkal ellentétben a Simson legalább motor formájú és a tartósságukat illetően is egy kiemelkedő konstrukció a kategóriájában.Leírásod alapján úgy tűnik,hogy a tuningolást illetően igen konstruktív vagy,de azért vigyázz,mert bizonyos helyzetekben a jó időben történő megállás a legfontosabb!

Kérlek írj a terveidről,-tanulmányaidról,-esetlegesen a munkádról!

Üdvözlettel:Che
          emu, öcsibácsi66 és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X