Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új vagyok itt, és a motorozásban is :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Új vagyok itt, és a motorozásban is :)

Tisztelt Forumozok.

Bemutatkozásom rővid lessz. Páromnak régen volt egy NSU oldalkocsis motorkerékpárja és csunya balesetet szenvedet vele. Ezután hagyta a garázsban a motort , testvére gyorsan magáévá tette és most jár a veterántalálkozokra
    Természetesen párom megmaradt motorosnak van egyí Schalbe motorja 35 éves amivel ő is motorozik,ha van ideje, Most viszont vett egy dnepr 650-es oldalkocsis kerékpár 1982-es kiadásut, amivel majd szeretne járni ő is veterántalálkozokra. perrsze én is vele.
    És én itt jővők a képbe én vagyok az aszisztense és ugye sok minden kell még hozzá és nekem kell megkeresnem a hozzá illőket.épp most tükrőt ,visszapillantot hozzá .ja és uj aksit is.
    Remélem nem untattalak benneteket,
    Üdv.terézia

Kedves Terézia!

Minden esetben nagy öröm egy új tag bemutatkozását olvasni,különösen,ha egy Hölgy teszi azt.Írásodat olvasva a férjed egy régen történt,elég szomorú eset után tér vissza az öreg járművek világába és nagyon szép dolog,hogy Te is részt vállalsz ebben.

Az Ural és Dnyeper rajongóknak a fórumon külön tábora van és remélem,sok segítséget kaphattok,-mint szerelési kérdésekben,-mint alkatrész beszerzési források tekintetében.Nem reklám képen,de én gyakori látogatója vagyok a ..tera nevezetű árveréses internetes oldalnak,-ahol napi rendszerességgel,hirdetnek a motorotokhoz különféle alkatrészeket,de azért ,-részesítsétek előnyben a Veterán Aprót és a fórumot!

Végezetül sok sikert kívánok a munkához és balesetmentes motorozást!Remélem nem a bemutatkozásod volt az első és utolsó hozzászólásod,hallunk még rólatok,-kérlek legyetek aktív tagok,--hidd el jó kis csapat ez!

Üdvözletem az Asszisztenciának!

Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X