Közlemény

Collapse
No announcement yet.

garázsmester

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

garázsmester

Üdvözlet Mindenkinek!
    Jó magam közel 10 esztendelye foglalkozom kimondottan veteránnak számító keleti mopedekkel de elegendő szabadídő hiányában tulzottan nagy eredményeket nem sikerült elérnem.:-(
    Az én idei évre szoló új évi fogadalmam az volt ,hogy azt a pár rozsdás kétkerekűt ami a birtokomban van igyekszem "visszavarázsolni" eredeti vagy azt minnél jobban megközelítő fomában helyreálítani.

Sok sikert a vasakhoz
    apacsavo és garázsmester kedvelte ezt.

Komment

Milyen mopedek? Az én műhelyemben is van pár...

Komment

bécibá57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Milyen mopedek? Az én műhelyemben is van pár...
        Üdvözletem!
        Igazából annó Rigáim voltak (föleg anyagi okokból) amit így utolag nem is bánok sokat gyakoroltam rajtuk a szerelést.!-)
        Jelenleg négy darab Komar és két Simson van a tulajdonomban de Simsonból csak az egyik számít veteránnak.
        De persze álmok és elképzelések vannak bőven a jövőre nézően mert nagyon vágyodom egy szép sr2 után de Simoból jöhetne egy koplett sor.:-)
        Aztán ott vannak a Jawak onnan is szívesen szemezgetnék Ideál-t szívesen látnék a grázsban de az ördög tudja már sokan mosolyogtak rajtam e miatt de még a Mustang is szimpi!!-)
        Csak lassan már a "megfelelő pénzintézetet kellene kinézzem ahol zárás után nyithatok" mert más megoldás nem nagyon kinálkozik az anyagi háttér előteremtéséhez. :-)
        apacsavo és bécibá57 kedvelte ezt.

Komment

garázsmester eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Üdvözletem!
          Igazából annó Rigáim voltak (föleg anyagi okokból) amit így utolag nem is bánok sokat gyakoroltam rajtuk a szerelést.!-)
          Jelenleg négy darab Komar és két Simson van a tulajdonomban de Simsonból csak az egyik számít veteránnak.
          De persze álmok és elképzelések vannak bőven a jövőre nézően mert nagyon vágyodom egy szép sr2 után de Simoból jöhetne egy koplett sor.:-)
          Aztán ott vannak a Jawak onnan is szívesen szemezgetnék Ideál-t szívesen látnék a grázsban de az ördög tudja már sokan mosolyogtak rajtam e miatt de még a Mustang is szimpi!!-)
          Csak lassan már a "megfelelő pénzintézetet kellene kinézzem ahol zárás után nyithatok" mert más megoldás nem nagyon kinálkozik az anyagi háttér előteremtéséhez. :-)
          Hát a Riga, az igazi tanulóterep! Nekem egy Verho van kosárban, de nincs lelkierőm nekifogni, pedig én szedtem szét! Az sr2 az szép, esetleg ha oda jutsz, van pár cucc a műhelyben, ami kimaradt az enyémből, szívesen átadom.
          A Jawa Idealt meg kell védeni, az egy szuper kis gép volt, én az első gimis szívszerelmemet azzal vittem ki a búzamezőre . Sajnos akkoriban (70-es évek) még nem ismertem fel, hogy micsoda érték (mármint a motor), és az idők viharában eltűnt.
          öcsibácsi66, apacsavo és garázsmester kedvelte ezt.

Komment

bécibá57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Hát a Riga, az igazi tanulóterep! Nekem egy Verho van kosárban, de nincs lelkierőm nekifogni, pedig én szedtem szét! Az sr2 az szép, esetleg ha oda jutsz, van pár cucc a műhelyben, ami kimaradt az enyémből, szívesen átadom.
            A Jawa Idealt meg kell védeni, az egy szuper kis gép volt, én az első gimis szívszerelmemet azzal vittem ki a búzamezőre . Sajnos akkoriban (70-es évek) még nem ismertem fel, hogy micsoda érték (mármint a motor), és az idők viharában eltűnt.
            Hmm!Micsoda szép idők lehettek azok!!!-)
            Sajna mire jogsit szereztem már az Simson Enduro-n Feszítő kortársaim vitték a lányokat a mezőre én meg tolhattam a gépemet haza és a lányok "behatób" tanulmányozása helyett a Riga "legsötétebb bugyraiban" matattam.:-)
            De persze késöbb aztán....
            A felajánlást előre is köszönöm ha miden jól alakul lehet hamarosan üzletelhetünk mert már a célegyenesben vagyok az sr2 beszerzést illetően (igérem többet nem emlegetem de ma kaptam fizut és még mindig nem tétem magamhoz olyan drasztikusan érintett az új adó...) csak hát a piszkos anyagiak....:-(

Na Kedves Mindeki én mára búcsuznék is!
            De mindenkép szeretnék "hangot" adni gondolataimnak amik ma fogalmazódtak meg bennem:
            Bele olvasva a különböző témákba máris úgy gondolom nagyon hasznos, és boldog vagyok ,hogy idetaláltam.
            Remélem hasznos és akitív tagja lehetek ennek a "közösségnek" mert szerintem minekinek jó az ha az övéhez hasonló vagy azonos édeklődésű eberekkel tapasztalatokat cserélhet.(és nem csak a műszakiakra gondolok!)Lázsd:"Ki az igazi veterános"......
            Üdvözlettel! (egy új "tag")
            Utoljára szerkesztve a következő által: garázsmester; 2012 febr. 07, 22:49.
            öcsibácsi66, apacsavo és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X