Közlemény

Collapse
No announcement yet.

D-Csepel restaurálás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

D-Csepel restaurálás

Üdvözlet minden kedves veterán rajongónak!

Péter vagyok Dunakeszi, Pest megyéből és egy 1959-es gyártású D-Csepel felújítását kesztük el egy autószerelő barátommal, melyet ajándékba készítenék el Édesapámnak.

Mielőtt belevágtunk volna, első lépésként a régi és új könyvek beszerzése volt a feladatunk, mert szeretnénk mindent a régi "tanok" által megvalósítani.
    A motor érdekessége, hogy a hátsó lámpán kivül minden eredeti rajta (ezt szerencsére már pótoltuk) és egy magyarországi tulajdonosa volt (blokkszám vázszám egyezik) egészen addig míg egy német úr meg nem vette és ki nem vitte Németországba 1992-ben.
    Édesapám talált rá az interneten 7 éve és ki is mentünk a kis szépségért, idén pedig eljött az idő, hogy belevágjunk.
    Bízom benne, hogy sok érdekes cikket, kommentet és értekezést találok majd a veterán fórumon, lehetőség szerint újakat is indítva.

Köszönöm, hogy bemutatkozhattam és kívánok mindenkinek jó veteránozást, remélem hamar itt lesz már a szezon mikor ki mehetünk a mociainkkal végre az utakra.

Üdv.
    Péter

Szia!Én is dunakeszin élek,egy Danuviát szeretgetek.Lehet,hogy egyszer még egymás segítségére lehetünk!Jó szerelést,sok sikert földi!
    Gabó_Racing kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X