Üdv mindenkinek.
Feri vagyok Bp.10.ker-böl.
Már régi vágyam hogy valami régi gépet felujitsak.
Igaz teljesen amatörként söt 1percet nem motoroztam a30évem alat.
De szeretnék felujjitani valamit!!!!ezért eset a vállasztásom a rigára.
Eredetileg egy R4-est akartam Édesapám elsö mocija,de az nem volt a közelbe.
Így vettem egy 16-ost.Ö gyüjtőtöl származik aki egy szintén gyüjtőtöl vette.
Mondom nem értek a motorokhoz de mikor megnéztem elsönek gyárinak tünt képek,elmondások alapján.
Naszoval,megkaptam a mocit,rendesvolt a srác kihozta nekem a melohejemre.
Ott volt az elsö igazi tali mocival.Na akkór inditsuk be.(azt kell tudni hogy mondta a srác hogy a dugo lehet csere v legaláb gyürü.)igazábol semmit se tud erröl nem nézte meg,át.Na mindegy Csap kinyit karbit nyomkodom berug,kb.5ször megismétlem indul .....csak egy bajvan vele azonkivül hogy öreg,hiányos,más riga cuc is van rajta hogy az öreg masinába sajna annyi erö sincs hogy a saját sujját elbirja.
ugyhogy a tervem vele szétszedem az egészet tisztitom,pólirozom,festegetem.kicserélem.
ha eset leg elakadok segitséget kérek,ha másan nem is de alkatrészek kellenek.
Pl.a fojtoszelepemnek se bovdenje se az a kis karja nincsmeg amit a váltó mellet hüvejk ujjunk mellet találunk meg ha van valakinek ?köszi még irok hogy,hogy állok.
Feri vagyok Bp.10.ker-böl.
Már régi vágyam hogy valami régi gépet felujitsak.
Igaz teljesen amatörként söt 1percet nem motoroztam a30évem alat.
De szeretnék felujjitani valamit!!!!ezért eset a vállasztásom a rigára.
Eredetileg egy R4-est akartam Édesapám elsö mocija,de az nem volt a közelbe.
Így vettem egy 16-ost.Ö gyüjtőtöl származik aki egy szintén gyüjtőtöl vette.
Mondom nem értek a motorokhoz de mikor megnéztem elsönek gyárinak tünt képek,elmondások alapján.
Naszoval,megkaptam a mocit,rendesvolt a srác kihozta nekem a melohejemre.
Ott volt az elsö igazi tali mocival.Na akkór inditsuk be.(azt kell tudni hogy mondta a srác hogy a dugo lehet csere v legaláb gyürü.)igazábol semmit se tud erröl nem nézte meg,át.Na mindegy Csap kinyit karbit nyomkodom berug,kb.5ször megismétlem indul .....csak egy bajvan vele azonkivül hogy öreg,hiányos,más riga cuc is van rajta hogy az öreg masinába sajna annyi erö sincs hogy a saját sujját elbirja.
ugyhogy a tervem vele szétszedem az egészet tisztitom,pólirozom,festegetem.kicserélem.
ha eset leg elakadok segitséget kérek,ha másan nem is de alkatrészek kellenek.
Pl.a fojtoszelepemnek se bovdenje se az a kis karja nincsmeg amit a váltó mellet hüvejk ujjunk mellet találunk meg ha van valakinek ?köszi még irok hogy,hogy állok.
Komment