Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 353

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg 353

Üdvözlök Mindenkit!
    Engem a tudatlanság hajtott erre az oldalra, a családból rám maradt egy Wartburg 353 De Luxe személyautó.
    Keresztapámé volt, aki nagyon vigyázott rá és az eddigi 33 évét garázsban töltötte. Természetesen csak akkor, amikor nem volt úton. Igazán sokat nem is ment, mert ennyi idő alatt 68000 km van benne. Biztosan ennyi, ismerem az autót Merkur beli születésnapjától. Pár 10000.- Ft ért nem szerettem volna elherdálni ezért úgy döntöttem, hogy megtartom, és veterán autónak vizsgáztatom le. Azóta mióta nálam van, - több mint egy éve - szintén garázsba áll, kitúrta a 3 éves Seat Leont. Tehát sokat én itt segíteni nem tudok, - legalábbis egyenlőre, hisz nekem is mindent tanulnom kell, és szívesen teszem. debrecenben lakom, de Budapesten dolgozom, tehát mindkét helyen személyesen elérhatő vagyok. Üdvözlök mindenkit Antal István (Anti)

Szia, ez egy jó régi üzenet, csak most találtam rá. Ha szükséged van segítségre, Wartburg témakörben szívesen segítek, alkatrész beszerzésben is.
    Jelenleg egy 1968-ast újítok fel, de volt 1966-osom, 1979-esem, de 1990-es is fordul már meg nálam
    üdv

Komment

Sziasztok! Nekem jelen pillanatban 3 részre van szedve egy 1983-as 353w. Nagyon kéne egy jobb első doblemez a hamarosan bekövetkező homokszórási procedúrához... és ez is a Keresztapámé volt :-)
      Click image for larger version

Name:	HPIM9495.jpg
Views:	1
Size:	198.8 KB
ID:	137669

Komment

És ez is aktuális még? Ha igen akkor keress meg privát üzenetben vagy wartburg.garazs.net -en keresztül, hátha akad a sufniban

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X