Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Antré

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Antré

Sziasztok!

Az imént regisztráltam, természetesen azért mert kérdésem van...
    A veterán autókért régóta rajongok, de eddig még nem volt sajátom. Ezen tervezek változtatni...
    Alaphelyzetben a japán autókat kedvelem régiben és újban is, azonban most egy angolon töröm a fejem.
    Drukkoljatok, hogy összejöjjön!

Altezza

Én inkább az angolt ajánlom,mert ahhoz szinte mindent lehet kapni,az öreg japikhoz meg kínszenvedés minden alkatrész.De ez izlések-pofonok kategoria.Üdv Attila
    Gabó_Racing kedvelte ezt.

Komment

Van egy régi kuncsaftom aki szintén az Angol autókba esett bele, mint ló a gödörbe.
      Mióta ő hozogatja utángyártásra az alkatrészeket azóta én is rájöttem, hogy az Angoloknak micsoda érdekes gondolkodás módjuk van ahogy megoldanak bizonyos dolgokat.

Persze ez talán nem is csoda azok után ami a "pár évvel ezelőtt" történt.
      Történt ugyanis, hogy annó mikor létrejött az első telegráf kapcsolat Anglia és Európa valamely más része közt, ami szépen ment is a maga útján, mikor is egy elektromos hiba közbeszólt.
      Az akkori "rendszergazda" rohant is nagy léptekkel a királynőhöz, hogy közölje a hírt:

Fenség ! Leszakadt rólunk Európa !

---------------------------------------------
      (Értitek, ugye?)
      (Úgy gondolom, hogy emiatt járnak ezek még mindig az út túloldalán)

Komment

Japánból csak Toyota jöhet szóba, de nem ezen töröm a fejem. Az angol és azon belül a modell is biztos, megfelelő darabra vadászok.
        És az üvegeket kell még visszavinnem, hogy meglegyen az ára...

Komment

Jelentem visszavitem az üvegeket: szerdán érkezett meg a trailer az 1974-es gleccser fehér MG B GT autómmal.
          Túl sok időm még nem volt az ismerkedésre, de egyelőre nagyon boldog vagyok. Az autó részben szétszedett állapotban van, de már elkezdtem összerakni. Az látszik, hogy lesz vele munka, de ezt a nyarat ebben az állapotában szeretném végigcsinálni vele. Aztán jöhet a java.

Van itt esetleg márka/típustárs?
          UK és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X