Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

B. Miki vagyok, egy Pécs melletti faluból! Kamionsofőrként dolgozom. Imádom a gépeket, legyen az kicsi vagy nagy, kétkerekű, vagy 12 kerekű, - a lényeg hogy kipufogó legyen rajta

A gépek közül is inkább a régieket kedvelem, szerintem akkoriban még hosszú időre gyártottak gépcsodákat! Sokkal megbízhatóbbak!!!

Ma szereztem egy 1970-es Simson Schwalbe-t! Az öreg fecske kapcsán kerültem ide, közétek!

Most kezdem az ismerkedést ezzel a remekművel. De nem félek tőle! Mert 3 éve gyűrjük az aszfaltot egy még talán nem veterán, de erősen közelítő 89-es VW Jettával. Csodálattal adózom a 20-30-40 évvel ezelőtti technikák, és alkotóik előtt. Mi az öreg Jetta barátommal megtettünk 100 ezer km-t, és még soha nem hagyott ott sehol!

Ha úgy bánik az ember ezekkel az öregecske járművekkel, mint egy idős hölggyel: Tisztelettel, gondoskodással, megbecsüléssel, akkor ők, azt meghálálják!

Remélem a kis öreg vaslovacskámmal is ilyen kapcsolatom lesz”¦.

Üdv itt! Miki

Kedves Miki!

Jó,hogy ide találtál és remélem,ha problémád adódik,megtalálod itt a segítséget.Magam is hasonlóan gondolkodom a régi technikáról,mint te,az-az sokkal strapabíróbbak,mint a mai kizárólag fogyasztásra gyártott "ipari hulladékok".Valószínű nem értenek sokan egyet velem,de ha esetleg cserélni kell egy mai gyártású autó,mondjuk ECU-ját,úgy egy-két százezerért,akkor van ám jaj-jaj,meg fejvakarás és már lehet hogy nem is tetszik annyira.

A múltkoriban ültem egy nem is tudom,milyen keresztnevű,jó nagy Opelben,mint utas és a középkonzolra tekintve,olyan karácsonyi hangulatom támadt a sok kivilágított ikon láttán,hogy majdnem,dúdolni kezdtem a "csendes éjt",-ráadásul még tüttyögött is.

Üdvözlettel:Che
    soveny és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X