Sziasztok! Mindenkit üdvözlök, Sz Zsolt vagyok. A motorozást 29-éve kezdtem, 11-évesen a nagyapám motorján, (Simson Star) amit most kezdtünk felújítani egy Schwalbe társaságában. Ezért keveredtem az oldalra, de egyébként egy felújított T5H boldog tulajdonosa is vagyok.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üdv Mindenkinek! - rumpenstilskin
Collapse
X
-
Szia Zsolti!Kb egykoruak lehetünk,mert én is simson staron tanultam úgy harminc éve.Édesapám pecázásból hazafele néha megengedte,hogy gépészkedjek GYőr-Ásványráró viszonylatban.Pannoniám nékem is van,lassan vennem kéne egy start is,édesapám emlékének adózva.Hétvégén a szigeti bőrzén már szemeztem is vagy kettővel.(csak otthon kéne valami jó mese,hogy minek még motor,mikor tele a garázs.-))Légy üdvözölve!rumpenstilskin és kvaga kedvelte ezt.
- 2 likes
-
Szervusztok . Látom a hely mindenhol problémát okoz . A hazavitel a másik , mert valljuk be a sokadik rozsdás vas ( ha csillog akkor is ) megjelenése a házban előbb - utóbb szemet szúr és rosszallás lesz a vége , pedig mi váltig állítjuk, hogy jó vétel volt, meg olyan ritka ....... stb. Mi a jó ismerősömmel - motorügyileg szintén erősen fertőzött - kitaláltuk , hogy szállításkor " lebukunk" , akkor határozottan kijelentjük , hogy : nem az enyém , ha nem a ........-é és csak egy pár napig lesz itt. Egy hét múlva már a leplek alatt ( ez fontos ! ) nem tudni , hogy mi az igazság. Üdvözlettel.rumpenstilskin kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hello! Hát igen, én is érzelmi okból tartottam meg, sok jó élmény kötődik hozzá és rossz is...egyszer kb 6km-t toltam 15 évesen, de nem lejtőnek... viszont jól aludtam utána...meg nem került semmibe, ingyen toltam! Erről jut eszembe akinek kezébe kerülne H.Kadner németalföldi elmebeteg Kismotorkerékpárok című könyve, gyújtsa fel minél hamarabb, mert a gyertya hőértékét 225-re jelölte, 260 helyett... Így hát, ha bemelegedett leállt... Naaa, hol volt akkor az internyet? Üdvözletem!
Komment
Komment