Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás 2

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás 2

Sziasztok!
    Simike vagyok Erdélyből. Minden téma érdekel de leginkább ami a vasesztergálással kapcsolatos. Régi álmom egy hobby-vaseszterga és a hirdetéseket figyelve találtam egy eladó KART E2N-01 -es esztergát. Ez a tipusú eszterga számomra teljesen ismeretlen, ezért magyar oldalakon próbáltam információt keresni róla. A veterán fórumon találtam gépkönyvet, amit sikerült regisztrálás után letölteni (külön köszönet érte, már ez megérte). Szombaton március 17-én regisztráltam az oldalon és vasárnap 18-án meg is vásároltam a gépet 800 Euro-ért. Első látásra nagyon szegényes a gép felszereltsége, csak szoritóhüvelykészlet van hozzá és más semmi. Úgy látom még tartogat meglepetéseket számomra....

Kedves Simike!

Az E2N egy nagyon jó tíusú gép.Lehetséges,hogy az általad vásárolt gép nem a legjobb állapotú,de azt fel lehet újítani,-annak idején,talán a legtöbb kiegészítőt az E2n-hez gyártották.Amennyiben kiegészítőket szeretnél a gépedhez vásárolni,szét kell nézni,az Expressz.hu és a Vatera szerszámgépekkel foglalkozó rovataiban.

Üdvözlettel:Che
    simike és soveny kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che!

Köszönöm az infót, most látom csak, hogy hibásan írtam le a gép típusát nem E2N hanem E3N-01 a gép típusa. Ránézésre jó állapotban van, de még nem próbáltam ki a gépet, mert ahol vettem ott nem volt bekötve és nálam még nem került sor a bekötésre. Az eladó liciten vásárolta több más géppel együtt, azt mondta bónuszként kapta a többi mellé. Ő csak annyit tudott róla, hogy valószínű vaseszterga lehet. Ha sikerül beszerelni a helyére készítek róla néhány fotót. Kiegészítőket is szeretnék a géphez, ha találok megfelelő árban.....

Üdvözlettel Simike
      Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Simike!

Mit is mondhatnék,-te a szerencse fia vagy,-burokban születtél,hogy egy ilyen felső kategóriás,pompázatos Magyar esztergapad tulajdonosa lettél,-érezd magad kiválasztottnak!Nem is tudom,hova tette a Magyar állam mindenkori vezetése az eszét,hogy hagyta befejezni a gyártását.

A humort félre téve az E3N,az E2N-ek továbbfejlesztett változata,a kiegészítők választéka,szinte megegyezik az E2n-ekhez gyártottakkal,de talán egy kicsit,még űbereli is azt.Valahol a neten találkoztam is,egy céggel,ahol a mai napig lehet hozzá az úgynevezett,gyorsan kopó pótalkatrészeket kapni.Amennyiben megtalálom ezt a címet,-okvetlen közölni fogom.

Üdvözlettel:Che
        simike és soveny kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che!
          Ha már ennyire asztergálunk,nincs-e valakinek egy EAN eszterga szánütköző fölöslegbe?

A válaszokkal menjünk majd a megfelelő rovatba!
          Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X