Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Maci-Laci‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Maci-Laci‎

Szervusztok "Veteránok"!

Látom hogy megdiskuráljátok itt a műszaki gondjaitokat ezért én is csatlakozom hozzátok.

Én magam 45 éves Gépi forgácsoló vagyok ebben a szakmában is dolgozok. Felnőtteket tanítok gyakorlatban erre a területre. Esztergálunk, marunk, fúrunk, lakatos munkát végzünk legtöbbet + az említett technológiák gépeit javítgatjuk, ápolgatjuk.
    Hobbi ill szükség szinten autó javítás is előfordul még néha a repertoárban, de szerintem az itt levők többségének ez szintén benne van a pakliban.

Most úgy tévedtem be közétek, hogy egy RAMBAUDI M3-típusú olasz marógép gépkönyvet vadászok.
    Állítólag valahol a dunántúlon van egy cég, aki kifejezetten gépkönyvek forgalmazásával foglalkozik.
    Tud közületek erről valaki esetleg?

Üdv minden fórum tagnak!

Szervusz Maci-Laci!

Ugyan a Rambaudi M3 Olasz gyártmányú marógép gépkönyvének beszerzésében én pillanatnyilag nem tudok segíteni,de azért nagyon örülök,hogy regisztráltál a fórumon.Gépkönyvekkel kapcsolatosan én is sokat keresgélek az interneten és találkoztam már gépkönyveket forgalmazó cégekkel,melyeknek pillanatnyilag nem ugrik be az elérhetősége,de utána nézek és referálni fogok,hogy mit végeztem.Nem tudom mi a fenéért vagyok ilyen gépkönyv mániás,de én most egy EMUS 160-as magyar gyártmányú gépnek a könyvét üldözöm,mely az EMU 200-as KART esztergának az elődje,valamikor az 50-es évek vége tájékából.

A Rambaudi gyártmányokról, sajnos a sznobság szintjén sem tudok semmit, ezért megkérlek, ha egyszer már írtál róla egy keveset, légy szíves, írj többet, hogy nagyjából képben legyen(univerzális, függőleges, vízszintes, portál, konzolos, manuális, Nc. CNC)!

Tisztelettel üdvözöllek és kérlek légy aktív tagja a fórumnak!

Üdvözlettel:Che

Szervusztok!

Ilyenkor azután megüt a guta,-írtam egy hozzászólást,a szokásos módon és a világért meg nem jelenik,már n.-szer próbálom módosítani,de nagyon bekeményített,-belefáradtam.

Ne haragudj kedves Maci-Laci,holnap újból próbálkozom.

Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2012 ápr. 03, 01:20. Oka: hibák,már harmadjár módosítom,de nem emgy el

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ilyenkor azután megüt a guta, -írtam egy hozzászólást, a szokásos módon és a világért meg nem jelenik, már n. -szer próbálom módosítani, de nagyon bekeményített, -belefáradtam.
      Szia Che!

Bevallom, nem jöttem még rá, hol akadhatott el, de egy kis "győzködés" után sikerült megjeleníteni.

Komment

Szervusztok!

Köszönöm,nekem nem sikerült és nem is értem.Mindent a szokásos módon csináltam és semmiképp nem ment el.Most azért szólok hozzá,hogy vajon sikerül e elküldenem.

Komment

Kedves Maci-Laci!

Hosszas keresgélésem eredménye,a RAMBAUDI M3 gépkönyvével kapcsolatosan a 0-val egyenlő.Annyira azért jutottam,hogy a nevezetes gép egy manuális vertikális marógép,melyek Olaszország szülöttei.A fórum gyakori vendége,egy Olaszországban élő honfitársunk,-ki Movis név alatt társult hozzánk,javasolnám neked,hogy próbáld megkérni és ő talán fel tud hajtani számodra egy gépkönyvet.

Gépkönyveket forgalmazó céggel,idáig hárommal találkoztam,-esetleg lehet próbálkozni náluk is,-ezért alant felsorolom őket.

1. ECO-Logic
          Mérnöki iroda Kft
          info@eco-logic.hu
          2100 Gödöllő Pattantyús Á. krt.2

2. http://WWW.munkavedelem.biz/gepkonyv...parigepek.html

Itt kersgéltem egy keveset,de mindenütt azt írta ki:not.fund

3. WWW.honti.hu/gepkönyvek/fmopari Gpek

Itt sok minden van,de az ááárak,-patika

soveny kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Kedves Maci-Laci!

Kedves Józsi/ Che!

Köszönöm az alapos utána járást ami nem nulla!!!
            Amit írtál valóban helytálló, Olasz a gép. Mi is megtaláltuk a Rambaudi honlapját, írtunk is az olasz gyárnak de eddig agy hírlevélen túl mást nem kaptunk tőlük. Gondolom nekei ez nem üzlet, vagy bevettek egy- két lesz...om tablettát már így a húsvét közeledtével.
            Eddig a legtöbb reményt most két dolog adja:
            1. Amit Te küldtél az a három cím - őket holnap megkeresem.
            2. Egy angol honlapon találtunk 55 fontért másolatot- megpróbáljuk megkérni PDF-ben kicsi a remény de meg lehet próbálni.

Köszönöm a segítséget, majd jelzem, hogy mire jártam. Üdv: Maci- Laci
            Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Mci Laci!

Úgy gondolom,hogy a RAMBAUDI-hoz nem lesz könnyű megszerezni a gépkönyvet,mivel a fórumon van lehetőség személyes üzenetek küldésére,én azért javasolnám neked,hogy próbáld felvenni a kapcsolatot,az Olaszországban élő Movisz társunkkal!

Moviszról a legjobbakat tudom írni,idáig még minden problémás témában,igen aktív és segítőkész volt és úgy vélem,ha hozzá fordulsz segítségért,nem fog elutasítani.Az egy természetes dolog,hogy a gépkönyv beszerzési költségeit illik megtéríteni,de gondolom,ezt te sem gondolod másként.

soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X