Közlemény

Collapse
No announcement yet.

GurgaPeti bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

GurgaPeti bemutatkozás

Sziasztok, gyorsan elolvastam a bevezetőt, attól tartok, hogy én sajnos a "halgatagok" táborához fogok csatlakozni, bár mondanivalóm lenne, de az internet előtt ücsörgés helyett inkább kint töltöm az időmet a garázsban, mindíg van mit bütykölni a 251-es ETZ-n vagy a 81-es 150-es MZ TS-en. De ha nem szerelgetem a motorokat, akkor is inkább elvagyok valami mással, nagyon sok minden érdekel, amatőrcsillagászattól kezdve régi számológépek, és a 80-as évek számítógépei, és a szakmámból adódóan (mechatronikai technikus) állandóan valamit szerelgetnem kell. . .

Kedves Gurga Peti!

Köszönöm,hogy a fórum tagja lettél és az sem különösebb baj,ha a hallgatagok táborához tartozónak érzed magad.A soraidból azonban kitűnik,hogy mondanivalód azért lenne,-hát ne fogd vissza magad,írj nyugodtan,hátha jobb lesz tőle a világ.

Úgy gondolom,sőt biztos vagyok benne,hogy a fórum többi tagja sem üldögél állandóan a számítógép előtt,de ha felvetnél egy kérdést,melyben esetleg bizonytalan vagy,biztosra veheted,hogy nem fogsz válasz nélkül maradni,ez pedig nem tud másképp funkcionálni,-csak kommunikációval.

Az tény,hogy mi emberek sokfélék vagyunk,vannak hallgatagok és szószátyárok,de a mai kiüresedő világban,-nagy szó,hogy az esetleges felmerült kérdésekre választ kapsz önzetlenül.

Szeretettel üdvözöllek:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X