Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mindentgyűjtők !

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Mindentgyűjtők !

    Húsz éve veteránozok ,de közben minden más régi ,mások álltal értetlenül nézett (persze nem a beavatottak) dolgokat tárgyakat!Kerékpárok,könyvek,autó,motor,vasaló,szódásüveg,játékok,géptáblák,meg minden más amiről még néha én sem tudom ,hogy gyűjteni fogom! Sok szor csak a megszerzésig tart az izgalom! Van ezzel más is igy???

    #2
    Szia!

    Remek helyre került, mert itt például "köszönetek"-et lehet gyűjteni - korlátlan mennyiségben - hasznos hozzászólásokkal.

    Szóval, eredményes fórumozást kívánok!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    Komment


      #3
      Csatlakzva bogárhoz,magam is a mindentgyűjtök kategóriába sorolható vagyok.Leginkább a bezinillatú dolgok és a szerszámgépek érdekelnek,de a műszaki irodalomból is jelentős mennyiséget sikerült megmentenem.Életemben idáig még egyetlen járművet sem adtam el és valószínű ez továbbra is folytatódni fog.Kedvenc tipusaim:Csepel.Jawa-Cz,Pannonia,Renault R4,Fiat 850 sport coupe.A fenti járművek mindegyike megtalálható nálunk,sajnos nem túl jó állapotban,mert kinőttem a műhelyt.Erőm szerint próbálok fejleszteni,mert nagyon szeretném ezeket a járműveket régi fényükben látni.

      Komment


        #4
        Örülök ,hogy van sorstársam ! Kerékpárjaid nincsenek??

        Komment


          #5
          Sziasztok!

          Nálunk a családban a fő hobbi a Pannonia, de ezen kívűl még szenvedélyesen gyűjtjük a kártyanaptárakat. Eddig több mint 27000 fajta naptár található a gyűjteményben.
          Kérek mindenkit, ne dobja ki a már nem használatos kártyanaptárakat, én tudok nekik jó helyet...)))))

          Ring István

          Komment


            #6
            bogár eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Örülök ,hogy van sorstársam ! Kerékpárjaid nincsenek??
            Üdv!
            Én gyüjtöm a kerékpárokat! Milyenjeid vannak? Esetleg el is adsz belőlük!

            Komment


              #7
              Szervusz Bogár!
              Bicikli szétszedett állapotban sok van,ezek Német lomolásból származó ipari hulladékok /amolyan "muff" nélküli hegesztéssel csatlakoztatott vázak/.Kerékpár egy van amely Édesanyámé volt,egy The Best,melyet,Apa vásárolt Anyámnak ha jól tudom a 1930.-as években.Nagyjából minden eredeti rajta,de eléggé lepukkant állapotban van,-krómozás,küllők,gumiperemes gumik,stb.Jómagam egy Habsburg névre keresztelt /ismeretlen kerékpármárka,legalábbis számomra/szintén "lomolt".amolyan régi típusú félversenyt hajtok,nem mondom,hogy napi rendszerességgel,de szép időben gyakran.Számomra ez a kerékpár a GYÓGYSZER,minden ízületemet átmozgatom és jól kordában tatom a porckorong-sérvemet.Orosházán lakom amely egy alföldi város,olyan 20-25' alatt átlósan áttekerek az egészen,-és még élvezem is/az élvezet csak úgy kis betűvel!/.nagyszerű dolognak tartom a kerékpározást,bár sokan lenézik. A szívem természetesen a benzines"kattogókhoz"húz,de becsülöm a kerékpárt mint egyszerű közlekedési és testedző eszközt.
              Üdvözlettel:Che
              mátéapu kedvelte ezt.

              Komment


                #8
                Ugyan nekem csak egy kartyanaptaram van, de az egy fem (aluminium) 1979-bol (ekkor szulettem ugyanis).

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X